Oana Kovacs

6

Ce-i de făcut după ce ai băut?


Nuuuuuuuu, nu e o postare despre mahmureală, ci despre ce jocuri devin brusc mai amuzante odată ce ai câteva grade în plus. De alcool. Cum e plin de Christmas party-uri la toate colțurile și întotdeauna ajunge la un moment dat să fie rămasă la petrecere doar o gașcă restrânsă și amețită care n-ar pleca acasă, dar nici n-are ce face în locul cu pricina, eu am câteva sugestii.

Mima – cu cât e mai abstract cuvântul, sau mai… porno, cu atâta mai funny o să vi se pară. Încercați numai să mimați ”abstract” sau ”control freak” într-un moment în care nu mai știți exact care e diferența dintre s și ș, o să înțelegeți de ce am sugerat asta.
Fazan – după câteva ture de fazan, o să existe atâtea cuvinte noi încât DEX-ul va fi o cărticică de buzunar.
Karaoke – de preferat cu hituri celebre, gen ”I want to break free” sau melodii neaoșe românește. O mătura, un tub de spray sau un mop sunt cele mai bune microfoane. De evitat sunt smart phone-urile și orice alte device-uri cu camere foto care ar putea trimite remake-ul artistic direct pe youtube și rețelele de socializare.
Valiza/ borcanul – un fazan mai special. Alegeți o literă și pe rând spuneți ce obiecte cu aceea literă ar intra într-un borcan sau într-o valiză. După câteva shoturi de tequila există o mare posibilitate să spuneți că ”a First born would fit a suitcase” sau ”a Donkey”, ”a sliced Dolphin”, ”a Skinny bitch” sau ”a Giraffe, a toy giraffe”, ”Fingers” sau ”Clouds”. True story. 

Voi ce faceți la party-urile de Crăciun? Cum se desfășoară ele? Ce se consumă, cum se pierde timpul? foto

Comments

Oana • December 9, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Andra December 9, 2011 - 06:09 Reply

  Eu inca nu am fost la nici un party de craciun anul asta, dar am fost anii trecuti si imi amintesc cu foarte mult drag de „ce ai lua într-o valiza” :))
  Dar cand am vazut titlul postului, direct m-am gandit ce sfaturi anti-mahmureala sa-ti dau 😀 :))

 2. Bia December 9, 2011 - 07:14 Reply

  Dap și eu tot la mahmureală m-am gânditi, ne-ai păcălit pe toți cu titlul :)))

 3. Ana Q. December 10, 2011 - 12:33 Reply

  Nu am fost pana acum la un party de craciun, dar joi pe 15 e petrecerea firmei si sper din tot sufletul sa ajung 😀 e black and white christmas party si chiar sunt curioasa cum va fi. 😀

 4. drchristinedotcom December 11, 2011 - 13:22 Reply

  Nimic nu se compara cu Karaoke, portocala sau Twister cand ai la bord ceva diferit de fluidele vitale. Imi amintesc de prima bauta cu colegii de medicina (avem renume pt cantitatile mari de bautura ingerate fara sa mergem pe 14 carari dupa). Am facut intrecere de ingerat shot-uri de whisiky , si dupa 6 shoturi baute instant inc ateva secunde am jucat twister….Incercati, sa vedeti ce elasticitate ai dupa ce iei la bord, pe langa faptul ca e atat de funny incat copiii de 5 ani s-ar uita freaky la tine.

 5. Diana December 11, 2011 - 21:08 Reply

  Nu e la muncă, dar tocmai ce m-am întors dintr-o experiență ce implica jocuri în grup mare…
  Hmmm… au fost clasicele cu coada linguriței în sticlă (legat la ochi, lingurița prinsă cu sfoara de curea), machiat în stil clovn, construit turnuri din hârtii și băut din paie extrem de lungi. 😆

 6. Oana December 12, 2011 - 00:50 Reply

  Andra, e mega funny :)).
  Bia, deci mi-a iesit :D.
  Ana, si eu merg tot in 15 la un red& white XMas Party :).
  DrChristina, twister nu am jucat inca niciodata :(.
  Diana, suna bine :).

Leave a Reply