Oana Kovacs

13

Ce faci când eşti singur?

În caz că nu v-aţi dat deja seama, postarea asta o să fie despre obiceiuri ciudate.
Toţi oamenii fac pe ascuns anumite chestii pe care nu le-ar face în faţa altora nici în ruptul capului, fie de jenă, fie pentru că nu se face, fie pentru că s-ar râde de ei, de multe ori chiar cu motiv (ştiu eu ce zic :D).
Aşa că în singurătate, când familia nu e acasă şi subiectul se poate desfăşura în voie, îşi face de cap în spatele uşilor închise. Sau poate în birou când nu se uită colegul, sau la şcoală, undeva în spate de tot, nu ştiu, depinde de ce face persoana în cauză.
Şi ca să vedeţi că nu pun întrebări aiurea, doar ca să mă aflu-n treabă şi să dezgrop morţi, vă zic că şi eu am un obicei mega ciudat de care o parte din prietene râd, altele îmi zic că par nebună când fac asta şi altele… s-au molipsit!!! Eu, când n-am ce face, sau fac ceva la laptop şi îmi pot împărţi atenţia, ţin în mână câte o suviţă de păr şi mă uit atentă la vârfuri. Asta nu-i tot. Dacă văd vârfuri despicate rezolv problema pe loc cu o foarfecă şi aşa părul meu arată de parcă m-a tuns cineva care-şi ţinea ochii închişi. Trebuie să ajung neapărat să mă tund…
Eu am dat din casă, vreau să aflu şi eu acuma :D.

Comments

Oana • October 6, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Amiuţa October 7, 2011 - 06:22 Reply

  Da' nu-i destul de "suculent" ce-ai dat din casa. Un echivalent la mine ar fi : imi pun castile, dau muzica tare si cant cat ma tin plamanii (probabil am niste vecini tare nemultumiti, dar eu oricum nu ma aud). Imi imaginez concerte "live" de-ale mele si alte prostii dinastea. =))

 2. Andreea October 7, 2011 - 06:45 Reply

  I watch porn :)))

 3. Oana October 7, 2011 - 07:20 Reply

  Amiuta, si eu fac din-alea, dar nu mi se par asa jenante. Cu peria sau sprayul. In oglinda. Ca la 7 ani. Si raspunsul este NU. Nu am evoluat deloc pe partea asta :))).
  Dragos, merci!
  Andreea, esti sincera, imi place!

 4. Amiuţa October 7, 2011 - 09:26 Reply

  Pai deh, am zis ca e ceva echivalent, ca sunt si chestii mai … interesante, dar eu merg pe principiul "you show me your's, I'll show you mine". :))

 5. andrei October 7, 2011 - 10:37 Reply

  @andreea….who doesn't???

 6. Oana S. October 7, 2011 - 18:24 Reply

  Am și eu boala cu părul și cu vârfurile, mai ales acum că-s obsedată că-l am scurt. În plus îmi mai pocnesc degetele… de obicei nu când sunt cu alții, că se simt nevoiți să-mi explice cum voi tremura la bătrânețe. They're just jealous :)))

 7. Diana October 7, 2011 - 18:43 Reply

  Huh?
  Așa ne-mare lucru ai mărturisit? 😆

  Atunci dau și eu atât din casă… că atunci când sunt singură acasă adesea uit să mănânc. Nu zic chestia aia importantă. 😆

 8. Bogdan aka Inocent October 7, 2011 - 19:07 Reply

  Bun articol :)). Ai rabdarea necesara sa-ti admiri defectul varfurilor suvitelor? Eu cand ma plictisesc, de obicei ascult instrumentale 😀

 9. ex-silentio October 7, 2011 - 19:29 Reply

  Dacă aș fi comentat anonim aș fi spus mai multe, dar așa, logat, sunt cam … legat 🙂
  Da uite una care poate fi spusă:
  Câteodată când vin de la muncă și sunt singur, mă arunc pe canapea îmbrăcat, încălțat, dau muzica tare și … adorm. Câteodată mă trezesc seara și am impresia că e a doua zi dimineața, dar asta e altă poveste 🙂

 10. Oana October 7, 2011 - 22:13 Reply

  Oana, am rasuflet usurata. La mine asta cu varfurile se agraveaza cu cresterea parului ca se freaca varfurile de toate prostiile – perini, haine etc.
  Diana, as vrea sa uit si eu sa manc :D.
  Bogdan, am rabdare multa si stau inarmata cu foarfeca :)). Tu ai un obicei cumintel.
  Ex, asta cu trezitul si nestiutul cand si cum o patesc si eu uneori :))))).

 11. adizzy October 7, 2011 - 22:44 Reply

  dansez 🙂

 12. Stealth86 October 8, 2011 - 18:52 Reply

  In liceu, rodeam pixuri si desenam pe caiet. Toate pixurile mele erau roase si toate caietele aveau mai multe desene pe ele decat scris..

  Am scapat de aceste obiceiuri dupa terminarea liceului.

 13. Oana October 8, 2011 - 19:22 Reply

  Adriana, si eu!!!
  Stealth86, si eu desenam in liceu si o faC SI acuma cand am pe ce :D.

Leave a Reply