Oana Kovacs

9

Caut persoană cu care să mă cert

La așa un anunț nu v-ați fi așteptat, sunt convinsă. 🙂

caut-cearta

sursă foto

Treaba stă cam așa, eu sunt o persoană impulsivă, mă aprind foarte repede și mă-nervez de simt cum mi se zbate o venă la tâmplă în mai puțin de 5 secunde dacă se-ntâmplă ceva (n-am cum să definesc ceva-ul ăsta, n-aveți decât să-ncercați).

Problema e că eu nu mai am pe nimeni cu care să mă cert intens. Adică să țipăm și să urlăm încontinuu 5 minute, după care să revenim la a fi cei mai buni prieteni.

În urmă cu ani buni făceam asta cu prietena mea cea mai bună – răcneam una la alta, ne aruncam în față toată istoria și preistoria noastră de nemulțumiri, ne ridicam poalele-n cap și după ce terminam de scuipat una către alta toate răutățile posibile din lume, pe un ton birjăresc, viața era iar roz și frumoasă.

Acum, nu mai am pe nimeni cu care să mă cert cu pasiune. Oamenii se maturizează, cresc, se schimbă, eu am rămas același copil de 14 ani care vrea să-și vocifereze frustrările. Pentru mine era o chestie extrem de constructivă, dar pentru prietenele mele nu prea merge, că suntem oameni mari, avem sentimente și bla-bla-uri din-astea.

Așa că m-am trezit sâmbătă la trista realitate că vremea certurilor fantastice a trecut. La fel ca-n alte o mie de cazuri, ar fi frumos să învăț să trec mai departe, dar probabil că asta îmi va lua ceva timp.

Comments

Oana • March 23, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. roxanamoraru March 23, 2015 - 09:05 Reply

  Oana, din postările tale îmi dau seama că noi semănăm la multe chestii. DE certuri nu mai zic, puțini sunt acei care mă pot înțelege :))

 2. lala March 23, 2015 - 11:27 Reply

  Eu nu te inteleg! Mie imi place linistea si armonia, tonul sa fie cat mai jos.

  • Oana March 23, 2015 - 11:44 Reply

   Si mie imi place armonia, de asta o vreau inapoi repede dupa o cearta sanatoasa. Si-s decisa sa ma intorc la ea dupa 5 minute. Dar nu toata lumea e.

 3. Irina Radu March 23, 2015 - 11:45 Reply

  Nu-i asa? Parca o cearta serioasa care te stimuleaza sa gasesti cele mai tari argumente in 2.1 secunde si replici acide te energizeaza mai mult decat o ora de aerobic 😀 Subscriu 😀

 4. Ruxandra March 23, 2015 - 14:35 Reply

  Mă ofer voluntar pentru aceasta deoarece mi se pare o metodă foarte bună să scăpăm de frustrări. Și nu pun la suflet, așa că… Hai să ne certăm!

  • Oana March 23, 2015 - 14:42 Reply

   Multumesc, Ruxandra 😀

 5. Nevasta lu’ Bunicu’ March 24, 2015 - 21:59 Reply

  Ofer bunic pentru a-ti ostoi pofta de cearta 😀

  • Oana March 25, 2015 - 11:43 Reply

   Bunicul e un caz special. Am decis sa ii dau o pauza cateva saptamani. Oricum, faptul ca sambata ne-am facut doar noi doua program ar trebui sa-l vada ca pe un dar de la Dumnezeu. :))

Leave a Reply