Oana Kovacs

15

Cât de imbecil să fii?

Am o dovadă clară că minim un om care știe limba română e un mare curios. Iată cum a ajuns cineva prin Google la mine în ziua de Crăciun a lui 2012:

cautare-craciun-bataie

Nu vroiam să sar calul și să scriu că un român imbecil cauta inepții pe Google fix de Crăciun, dar voi să știți că așa am gândit-o înainte să o dau pe political correctness.

Mai ales că descoperind ce poame de vizite îmi aduce Google n-am rezistat să nu spun mai departe (și să arăt). Și Alex, suflet mare, zice că poate vrea acest X sau această Y să-și bată iubita la cărți. Sau la Remi. Sau la Monopoly.

Da acum pe bune, lăsând orice normă de corectitudine socială la o parte, cât de bouretardatbătutîncap trebuie să fii ca să cauți pe Google cum să-ți bați iubita? Cât de bolnav mintal trebuie să fii ca să ceri sfaturi legate de violența domestică? Ce scheme de cafteală să crezi că poți găsi datorită motorului de căutare? Ce animal de om să fii ca să speri că vei găsi alte viețuitoare ca tine care să zică unde să dai ca să doară mai tare?

Culmea, termenul ăsta găsit în timp ce studiam cuvintele prin care oamenii ajung la mine m-a prins fix în mijlocul unui mititel proiect despre violența domestică la care lucram pentru un client. Și-așa eram deja îngrozită de câte se întâmplă-n lume, așa că nu mi-a ieșit nicicum din cap că aceea persoană care a tastat cum sa o bat pe prietena mea căuta mai multă ură decât are deja și mai multă violență pe care o va răsfrânge asupra altcuiva.

TV presenter Miquita Oliver in a Women's Aid campaign about domestic violencesursă foto

Comments

Oana • January 10, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. vienela January 10, 2013 - 09:52 Reply

  Oana, nu stiu daca este acelasi cretin care ajuns si pe blogul meu. Pot doar sa sper ca nu sunt mai multi. Cauta moduri in care sa isi bata nevasta. A ajuns la articolul in care eu vorbeam despre o prietena, care a indurat batai si chinuri timp de 12 ani.
  I-as omori cu mana mea pe astia, dupa ce i-as tortura, sa vada si ei cum este!

  • Oana January 10, 2013 - 10:52 Reply

   Doamne… ma crucesc cand aud ce cauta oamenii pe Google.

 2. Cristina January 10, 2013 - 13:11 Reply

  Pe mine mă sperie gândul că dacă unul a scris asta acum cine știe câți sunt cu adevărat de caută astfel de tâmpenii. Și slavă domnului auzim și vedem atâtea știri despre și cu violența domestică.

  • Oana January 10, 2013 - 13:41 Reply

   Majoritatea probabil nu cauta.

 3. andrei January 10, 2013 - 13:26 Reply

  =)))))))))))))) Buna Oana. Sa nu te mire nimic Maare e gradina www-ului si multi Imbecili stau prin canalele ei, acu despre tipu respectiv ar fi 2 variante:
  1. Practica BDSM si cata sfaturi – ceea ce mi-e cam greu sa cred (sunt forumuri specializate pt asa ceva) sau….
  2. E imbecil facut pachet si vrea sa faca mortal combat cu prietena/sotia iar aici imi cam vine sa rad sincer, unu care isi bate femeia si-o bate si punct respectivu cred ca o incaseaza cu tigaia sau facaletu de ii sar capacele de la femeie si cata si el disperat dupa ce si-a luat platforma de facut clatite in moalele capului o varianta ceva sa simta si partenera durerea ce o simte el :). Nu baga toti prostii si cretinii in seama nu merita, viata e faina si gradina e prea mare. O zi frumoasa. PS Pentru cei ce cauta pe bune variante de bataie va recomand urmatoarea
  Se iau 1 sticla de sampanie, ciocolata fina fara alune si ate porcari si o prereche de catuse de catifea , se consuma sampania moderat cu partenera (altfel abonament la buda) se leaga partenera se da “cu sete” cu ciocolata in ea masand usor anumite zone , restu e …xxx… va prindeti si voi 😉

  • Oana January 10, 2013 - 13:40 Reply

   Andrei, la varianta mentionata de tine nu m-as fi gandit in veci :))).

 4. Savoir Faire January 10, 2013 - 15:47 Reply

  presupunerea 1: daca era vorba despre cum sa il bat pe iubitul meu, chestiunea ar fi fost aproape invizibila.
  Presupunerea 2: daca vroia sa o bata (agreseare fizica) probabil ar fi folosit expresia “cum sa imi bat femeia”, nu “cum sa imi bat iubita”

  • Oana January 10, 2013 - 17:40 Reply

   Hmmm… intr-adevar a folosit cuvantul iubita, dar si asta tine de o anumita obisnuinta.

 5. Iulia Nanescu January 10, 2013 - 19:26 Reply

  Oana, nici nu ne putem imagina cati nebuni dezaxati care nu au discernamant ne inconjoara, ne trec pragul blogului si poate iau de-a gata niste opinii-pamflet expuse de noi… din care ei nu pot sustrage ironia.

  • Oana January 10, 2013 - 20:38 Reply

   Asta ma gandesc si eu ca si ironia aia e greu de detectat pentru unii.

 6. crinutza January 11, 2013 - 10:10 Reply

  Aveai tu un amic de care povesteai acum cateva luni… care cerea sfaturi de genul…

  • Oana January 11, 2013 - 10:37 Reply

   Ala intreba daca sa o bata. O fi trecut la pusul in practica?

   • crinutza January 11, 2013 - 11:52 Reply

    Crezi ca o fi singurul de genul?

    • Oana January 11, 2013 - 12:29 Reply

     Nu. Din pacate.

 7. Mostră de gândire și mai imbecilă | Oana Kovacs

Leave a Reply