Oana Kovacs

7

Cartea care ma omoara

Bun… scriu eu in data de 15 aprilie, cu noaptea-n cap (adica inceput viteaz de 15 aprilie) si cu cartea-n brate. Inchisa.
Prima carte care ma omoara pe mine anul asta e “Little women”, ma plictiseste de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti si sa azvarl cu ea pe geam. Pe cuvantul meu ca acuma 10 ani as fi adorat-o, dar acuma as prefera sa numar oi sau stele sau sa imi numar alunitele (da, am multe) sau sa numar graunte de malai sau boabe de orez decat sa citesc din cartea asta :((. Dar am pus-o “la panou” si ma laud ca citesc asa ca ma ambitionez sa o termin. 
Cartea de la Mistotica ma asteapta nerabdatoare. 
Intreb si eu acuma – sa continui sa ma chinui pe o perioada nedeterminata cu “Little women” sau sa curm suferinta si sa nu mai pierd timpul si sa ma apuc de “Cel mai iubit dintre pamanteni”?
 Postare scrisa in 15 si programata pentru 18 dimineata. Pana cand o sa apara, sper sa fi gasit singura solutia.

Comments

Oana • April 17, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Miştotică April 17, 2011 - 22:30 Reply

  Nu lăsa un lucru neterminat. Nu-i ok din nici un punct de vedere.

 2. Oana April 17, 2011 - 22:34 Reply

  La ora asta, declar ca mai am cateva pagini. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaahhhhh!!!

 3. Cealaltă Ancuţă April 18, 2011 - 04:24 Reply

  Eu am văzut 3 din multele ecranizări. Cele din 33, 49 şi 94. Sincer nici nu am tragere de inimă să mai citesc şi cartea. :)))

 4. Bibliophile April 18, 2011 - 06:43 Reply

  Io merg dupa principiul..nu imi place, da-o-ncolo. Viata e mult prea scurta ca sa mi-o irosesc cu romane pe care sa le urasc, cu literatura proasta sau ultramoderna. Bine, probabil ca nu e cazul la Little Women, dar exista carti pe care daca nu le-ai citit la varsta potrivita, nici ca mai poti. Am trecut prin experienta ta cu Jules Verne, care actualmente mi se pare groaznic de pueril si simplu, dar care mi-a surescitat la maxim imaginatia cand eram mica.

 5. Oana April 18, 2011 - 09:03 Reply

  Ancuta, acuma ma gandeam sa vad si un film ca tot asteptam sa moara cineva in carte si degeaba…
  Biblio, asa fac si eu de obicei :)). Si pe mine m-a omorat anul trecut Drumesc cu "Elevul Dima dintr-a saptea" dar m-am incapatanat si atunci si am citit-o toata :D.

 6. salmi April 18, 2011 - 10:33 Reply

  Eu nu pot citi o carte daca nu imi place…dar nu suntem toti la fel :).

 7. Oana April 18, 2011 - 17:42 Reply

  Salmi, eu am in lista mea cateva abandonate, da' acuma m-am laudat pe blog ca o citesc pe asta si mi-era rusine sa dau inapoi :D. Macar am citit in engleza, cu asta ma mandresc.

Leave a Reply