Oana Kovacs

Capac

După cum ați citit deja de un milion de ori pe blogul ăsta, eu sunt o babă procesomană. De fapt, am nervi și răbdare (more or less) să mă cert pentru drepturile mele atunci când mi se face o nedreptate. Și-aduc argumente multe, nu mă las, și țip dacă e nevoie.

În fine, ideea de bază e că nu sunt ușor de intimidat și e greu să mă faci să tac.

Doar că sunt situații în care mă pierd așa tare că nu știu nici să-mi zic numele. Una a fost azi la Conti ShowOff. Se face că firma pregătea evenimentul ăsta de ceva vreme, știam de el, dar nici că-mi păsa. Și în sfânta zi de vineri, 6 noiembrie, văd pe Facebook la Moise Guran că pune o poză de la Conti din Timișoara. Să pic de pe scaun, nu alta (context: citesc Biziday din scoarță în scoarță și dacă nu înțeleg despre ce e vorba) – Guran la Timișoara și eu nu știam?! Unde și de ce? Ca să aflu mai apoi că vorbește la Conti ShowOff, unde înscrierile se încheiaseră în 3 noiembrie. Noroc că-s (semi)român descurcăreț și-am stresat oameni și-am tras sfori până mi-am făcut rost de invitație.

Și m-am dus!!! Și stimatul domn G., care m-a introdus în lumea Conti, mi-a spus frumos să mă duc să mă prezint, că domnul Guran era deja acolo când am ajuns noi, și lume nu prea era. Și eu nu și nu, că știam că mă pierd! Na, până la urmă mi-am luat inima în dinți și m-am dus, mi-am spus numele și că eu citesc Biziday cu sfințenie și că… ăăăăăăăăă, că m-am intimidat și nu mai știu ce să zic. M-am pierdut. Am făcut și-o poză cu dl. Guran, care a fost tare drăguț și modest și a zis că facem poză că nu poate refuza o domnișoară. Evident că m-a impresionat și live și cu discursul de după. Rămân fană. Știu că m-am super agitat pentru invitația la eveniment cum se agită alții pentru un concert cu trupa favorită, dar deh, fiecare cu ce-i place, tare mă bucur că l-am văzut și auzit și că am văzut că și-n realitate e la fel de mișto ca-n scris, ca la radio sau la tv.

Nu vă pun poza, deși pe Facebook la mine am pus-o. Dl. Guran a refuzat apoi să mai facă poze și nu vreau să exagerez. Am vrut doar să vă zic că mi-a fost tare drag să-l cunosc și așa o întâlnire mi-a pus capac la vorbe (și de obicei am un debit sănătos). Doamne-ferește să mă trezesc față-n față și cu Petreanu! :))

Dar dacă tot nu pun poza aici, nu trebuie să vă chinuiți să vă imaginați ce față am avut, vă zic eu că am arătat cam ca el:

zambet-tamp

sursă foto

Comments

Oana • November 7, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply