Oana Kovacs

15

Când o să am timp

Trec printr-o criză de timp. De asta lipsesc așa mult de pe blog, de asta nu reușesc să mă adun să scriu un articol coerent sau să mă concentrez la ceva concret în afară de ce mă preocupă acuma. Așa că, deși am o mie de gânduri și dorințe, practic nu apuc să fac nimic pentru sufletul meu. Așa că o să fac o listă cu ce-mi doresc, s-o am pe după ce mă eliberez (ca să o pot ignora în timp ce mă ocup iar de chestii arzătoare, evident!).

1. Vreau o fustă tip tutu. Oh, cum visez la ea. Nu am găsit încă ocazia pentru care să mi-o fac, așa că deocamdată pinui când văd câte una faină.

rochie-fusta-tutu

sursă foto

2. Pantofi roșii. Știu că v-am mai zis de ei, dar acuma i-am găsit într-un magazin din Timișoara, i-am văzut live, i-am pipăit și… i-am pus înapoi pe raft. Alex m-a certat că nu mi i-am cumpărat, dar ce naiba să fac, să mă duc să duc gunoiul în ei? Să dorm în ei? :)) BTW, dacă vi-i plac, v-am pus linkul direct la ei, că-s fată bună. 🙂

pantofi-dama-lac-rosu-satinat

sursă foto

3. Vreau să citesc. Conform Goodreads, n-am pus mâna pe vreo carte din 20 aprilie. My heart aches. În schimb am avut activități de gospodină, azi am curățat un cuptor cu microunde și un filtru de cafea. Nivelul de satisfacție? Deocamdată zero, aștept the bigger picture.

4. Vreau să îmi mai cumpăr literatură română. Mai vreau o carte de Ioana Pârvulescu, aș mai citi ceva de Octavian Paler și ceva de Neagu Djuvara. Trec printr-o fază. 🙂

ioana-parvulescu-viitorul-incepe-luni

sursă foto

5. Vreau… vreau să NU mai fiu alergică! Pe bune. Am uitat cum e să respiri bine, cum e să dormi bine, cum e să nu-ți crape pielea pe față, ca să nu mai zic că nu mai știu cum e să stai sub un tei sau să adulmeci iarba proaspăt tunsă, mirosul ăla absolut demențial!

6. Aș vrea să îmi iau un aparat foto. Nu ceva mega deștept că n-am de gând să mă transform în Oana Kovacs Photography. :)) NO WAY. Ceva stupid proof.

7. Să îi fac la Sleepy ceva jucărie dintr-o cutie de carton, că e plin de idei pe Pinterest. Deocamdată n-aș avea unde să o mai pun și pe aia, oricum… Ah, și-n caz că vă era dor de el, o să vedeți în poza de mai jos că acum vreo două luni l-a apucat redecorarea.

redecorare

8. Să petrec mai mult timp cu prietenele mele. Fără nume sau linkuri, oricum știu ele de ce le ignor atâta și (cred că) mă înțeleg. Sper. 🙂

9. Să reiau sportul cândva anul ăsta. Lipsa de timp mă împiedică să mai merg la Kangoo Jumps deocamdată (+ minunata alergie, care nu e nici ea de partea mea), însă sper să revin, chiar dacă nu la Kangoo, la ceva sport.

10. Să gătesc feluri noi de mâncare. Tot am zis că încerc să fac chilli con carne, dar am fost leneșă. Sper să îi vină rândul cândva curând.

11. Iar mâncare. Să fac (adică Alex :D) un gulaș din-ăla. Din-ăla = iute de-ți dau lacrimile când îl mănânci și așa bun că nu te poți opri.

12. Iar eu să mai fac tort Snickers. Jur, nu există prăjitură mai bună pe lumea asta! Luați rețeta de-aici și încercați. O să îmi mulțumiți.

13. Din seria lucrurilor materiale, îmi imaginez tabloul ăsta în bucătăria mea de vis:

tablou-amuzant-bucatarie

sursă foto

14. Anyhow, mai aproape decât tabloul ăsta e un CC Cream de la Farmec, pe care l-am testat și de care m-am îndrăgostit, bun pentru toată ziua. Și-un fond de ten Vichy pentru ocazii, că face toți banii.

cc-cream-farmec

sursă foto

15. Și da, aș vrea să nu mai am nasul praștie, să pot să mă machiez. Chef am, dar îmi trece când mă gândesc că îmi suflu nasul de trei ori și arăt ca renul Rudolf. 🙁

Vreau cam multe. Ar trebui să-mi fac target să reiau lista asta peste vreo 6 luni să văd ce-am bifat de pe ea. Sper că măcar dorințele nemateriale sau cele care nu necesită mare bătaie de cap, că n-am nevoie de două zile să-mi cumpăr cosmetice sau să îi stresez pe alții să gătească (ha, ha!).

Comments

Oana • May 5, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Oana’s Books May 5, 2015 - 09:22 Reply

  Hehe, tabloul ăla și-ar găsi loc și la mine în bucătărie :))

  Te înțeleg cu lipsa de timp, observ că și eu apuc să fac o parte din treburile pe care le-aș vrea abia în weekenduri. De aia stă echipamentul meu de sală împachetat în dulap, de aia nu stau cu cititul așa cum aș vrea, de aia nu reușesc să merg în toate locurile pe care aș vrea să le vizitez.

  • Oana May 5, 2015 - 09:41 Reply

   Eu am decis sa abandonez o carte pentru ca si lipsa de pofta de a o citi ma tinea in loc. Asa ca aseara am pus mana pe Arta conversatiei a Ilenei Vulpescu si-am citit 10% dintr-un foc. 🙂

 2. Roxana Moraru May 5, 2015 - 09:54 Reply

  Subscriu la toate (sunt si eu semialergica), dar faza cu Forgive me for what i said when i was hungry mi-aş tatua-o pe frunte :))

  • Oana May 5, 2015 - 10:38 Reply

   Uh, nasol cu alergiile astea. 🙁

 3. Nevasta lu’Bunicu May 5, 2015 - 10:34 Reply

  Important e ca-ti iese tortul. Important pentru mine 😀

  • Oana May 5, 2015 - 10:38 Reply

   Important in zilele obisnuite… Dar daca ma marit, nu scapi. :))

 4. Nevasta lu’Bunicu May 5, 2015 - 11:05 Reply

  Ufff. Si eu care speram :)) Oricum in contextul in care deja stii sa-l faci, pui si tu mana. Si ai vazut cum e sa gatesti impreuna cu mine :)))) Unde mai pui si presiunea intr-un asemenea caz, pentru un asemenea eveniment….La un plan B te-ai gandit pentru tortul de nunta? In cazul in care te mariti, desigur :))

  • Oana May 5, 2015 - 11:31 Reply

   O sa strang o armata de minioni, ca sa tipi la mai multa lume, nu numa’ la mine. :))
   There is no plan B, tortul ala e perfect. Bine, hai sa zicem ca daca nu facem pentru toata lumea, facem pe ascuns unul singur pentru miri si nasii lor deosebiti. 😀 Better now?

 5. Nevasta lu’Bunicu May 5, 2015 - 12:20 Reply

  Much better now 😀

 6. Moldoveanca May 6, 2015 - 11:27 Reply

  Audiobooks? In timp ce cureti cuptorul cu microunde adica!

  • Oana May 6, 2015 - 12:37 Reply

   Vai, nu ai idee cum imi zboara mintea. :))
   Am mai incercat. Si am ascultat vreo 10 minute dintr-o carte, si dupa acele minute aveam lista de shopping in cap. Concentrare la carte? Zero. 😀

 7. Ravnire materiala | Amalgam Colorat
 8. Long time, no sea | Oana Kovacs
 9. roxanica1 July 8, 2015 - 12:33 Reply

  deci la punctu 1 si 2 parcaa fost vocea mea!!
  Ador pantofii rosii si tipul ala de fusta delicata …dar unde naiba sa le port?? la supermarket? daca ti a venit o idee(un context ptr ele), spune mi te rog 🙂

  • Oana July 8, 2015 - 14:39 Reply

   He, he… rochia/fusta nu am cumparat-o, dar am folosit-o drept inspiratie pentru o alta rochie, iar pantofii i-am cumparat recent. Pentru o ocazie super speciala… 😉

Leave a Reply