Oana Kovacs

1

Cainele


Well, cred ca am ajuns la acea varsta la care vreau sa ma asez. Nu pe scaun, evident, ci la casa mea, no parents included. Si ce imi doresc eu cel mai mult si la ce visez cel mai si cel mai mult? Nu la casa cu piscina, nu la masina, nu la minunatii tehnologice (oricum, technology hates me), eu vreau un caine!
De cand ma stiu mi-am dorit catel si dupa aproximatv 14 ani de existenta, 14 ani plini de lacrimi si rugaminti am si primit. PISICA :D. Nu ca nu as iubi-o la nebunie si nu am sta toata ziua bot in bot (mai putin de cand cu jobul nou ca e iritata ca nu prea stau pe acasa si cand stau se se uita urat la mine)(asta cu statul bot in bot a fost prima regula no-no a mamei mele ca sa aduca pisica in casa si a fost respectata… vreo 5 minute din 2001 incoace!) darrrrrrrrrrrrrrrr eu vreau SI catel!!! Evident ca in situatia de acum – stat la bloc, parinti, pisica etc – este imposibil – deci cainele ramane un plan pentru viitorul care, cel putin acum, pare indepartat.
Poate functioneaza si in cazul asta legea atractiei si primesc si eu catelul visat si in the bigger picture tot ceea ce am nevoie ca sa il cresc. Ar trebui sa fie cam asa – o casa care sa aiba curte unde sa se poata zbengui si el sa fie un super cutu luat de la un adapost (nu vreau sa il cumpar sau sa il iau de la cineva) – de la adapost pentru ca as stii ca nu mai e catelul nimanui ci ca e al meu si pentru ca si el ar stii ca mi l-am dorit foarte mult de l-am luat de acolo :). LATER EDIT: nu vreau un model anume de caine, vreau unul obisnuito-comunitaro-european, sa arate ca un caine si sa comunice, adica sa faca ham ham din cand in cand :).
Ideea sa scriu despre cainele mult visat (cu care mi-am inebunit prietenii :)), care oricum stiu ca atata le trebuie sa apara cu un caine la mine ca imi face a mea mama bagajele si impacheteaza si cainele si pisica :)) ) mi-a venit cand am vazut pe facebook ca exista www.adoptiicaini.ro ceea ce mie mi se pare super tare, darrrrrrr nu am stat sa il studiez decat in mare ca ma apuca jalea cand vad catei abandonati :(.

Oricum, eu sunt fan si abia astept sa am si eu cainele meu! Pana atunci, statul bot in bot e doar cu domnisoara din imagine :).

 

 

Comments

Oana • April 21, 2010


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Nu vă luați animale de companie! | Oana Kovacs

Leave a Reply