Oana Kovacs

cadouri-craciun-2016-idei-ambalaj

Cadourile de Crăciun

Nici nu știu dacă e o idee bună să scriu, pentru că prea multe detalii NU POT da.

De ce? Probabil ați ghicit – majoritatea din cei care vor primi cadouri de Crăciun de la mine și Alex mai aruncă din când în când măcar câte un ochi pe blog. Așa că o să mă limitez la a schița în mare cum m-am organizat.

cadouri-craciun-2016-idei-ambalaj

Să încep cu ce e important. Am ales două teme mari și late de cadouri și am organizat cumpărăturile, online și offline în funcție de produsele dorite, branduri, prețurile acestora etc.

Mi-am făcut lista cu cei care primesc cadouri și am notat în dreptul fiecărui cuplu sau fiecărei persoane exact ce primește. În cazurile în care nu cunosc suficient de bine persoanele am optat pentru vin sau dulciuri (greu de greșit cu astea dacă nu iei vin cu 8 lei și ciocolată cu 2), iar în cazurile speciale în care am parte de mofturoși (ha, ha!) care nu se încadrează în temele mele, m-am îndreptat spre cadouri fie cu accent personal, fie pentru casă.

Pentru copii am cumpărat jucării pentru că asta îi entuziasmează pe ei cel mai tare, așa că pur și simplu m-am dus la Jumbo și m-am organizat la fața locului. Opțiuni SUNT. Multe.

Cu ambalajele nu mi-am bătut prea tare capul, pentru o parte din cadouri vor fi minimaliste, ca să nu sfârșească o tonă de hârtie la gunoi, o parte vor fi din diverse suluri de hârtie de cadou rămasă de la alte ocazii, iar o altă parte sigur vor fi  realizate spontan, din ce am prin casă. Sunt sustenabilă, vasăzică. 🙂

Mi-am planificat în schimb să fac niște etichete drăguțe, personalizate & cu accente de Crăciun.

Și cred că e evident că mi-am propus să termin din timp că nu am nervi să umblu prin magazine și să fiu blocată în trafic fix înainte de Crăciun. Vreau să fiu blocată în bucătărie făcând mâncare și prăjituri atunci. :))

Comments

Oana • December 5, 2016


Previous Post

Next Post

Leave a Reply