Oana Kovacs

2

Business Days Timișoara 2012 – Ziua II – Workshopul II – Leadership

Cu postarea asta termin de povestit ce s-a întâmplat la Business Days Timișoara 2012, dar va exista și una cu numărul 5 pentru a vă spune părerea mea absolut obiectivă despre eveniment, pentru că, ah, the drama, nu mă plătește nimeni ca să le-nfloresc :).

Dar să nu mai bat câmpii și să vă spun de cel mai fain dintre cele două workshopuri, cel de Leadership, susținut de Adrian Florea, Ivan Patzaichin și Doru Frolu.

Discuțiile au fost foarte faine și deschis și toți cei 3 speakeri m-au încântat. Adrian Florea a început prin a ne pune să facem un mic exercițiu. Să notăm o problemă pe care o avem, iar apoi să notăm motivul problemei. Situația e cam așa: nu avem pe cine blama, iar un lider adevărat nu dă vina pe altcineva pentru problemele sale nerezolvate.

Foarte drăguță a fost schema cu modul nostru a reacționa la diverse situații: fie suntem indiferenți, fie ne justificăm, fie ne întrebăm ce e de făcut mai departe. Momentul luării uneia din cele 3 decizii e numit Point of Choice, iar orice decizie luată de noi e luată într-un asemenea moment.  Ivan Patzaichin și Doru Frolu au oferit practic un studiu de caz și au explicat cum încearcă ei să rezolve proactiv problemele de care se lovesc în businessul lor. Ivan Patzaichin a povestit despre succesele sale, iar Doru Frolu despre piedicile de care s-au lovit când au început afacerea cu bărci de lemn.

Workshopul a fost SUPER! Adrian Florea e foarte dezinvolt și amuzant, Ivan Patzaichin foarte modest și candid, iar Doru Frolu, foarte supportive (nu-mi vine acum o altă descriere potrivită).

Puteți citi și postările precedente:

Business Days Timișoara 2012 – Ziua I – Conferința I – Orașul viitorului

Business Days Timișoara 2012 – Ziua I – Conferința II – Leadership în vremuri tulburi 

Business Days Timișoara 2012 – Ziua I – Workshop I – Comunicare

Comments

Oana • March 30, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Leadership my ass! | Oana Kovacs
  2. Impresii finale legate de Business Days Timișoara 2012 | Oana Kovacs

Leave a Reply