Oana Kovacs

Bolile mele

Nu sunt ipohondra, dar totusi sufar de mai multe boli – reale sau imaginare:

1. Sunt alergica – foarte pe bune – daca e praf, sunt toate sansele sa stranut de 8-10 ori. Legenda ca ai un orgasm daca stranuti de 10 ori – legenda si atat! Mai sunt alergica la polen, parfumuri (unele), carne de porc (uneori) si cireasa de pe tort – la IARBA VERDE! Nici de putina iarba de calitate nu pot sa am parte fara sa ma intepe ochii de-i simt ca o placa de darts, sa imi curga nasul ca un robinet uitat deschis si sa stranut de parca as fi tras pe nas liniute de piper! Ca sa nu mai zic de faptul ca nu pot sa respir si simt cum ma umflu ca o gogoasa la fata – mirific!

2. Sufar de analfabetism grabit – adica citesc repede si foarte repede si o comit intotdeauna. Citesc repede si uit destul de repede (e grav, incerc acum sa ma educ sa citesc cartile in gand, de obicei… trec cumva cu privirea peste ele – stiu ca se numeste fast reading dar cateodata e un dezavantaj). Cand citesc foarte repede e si mai grav, ma uiti pe blogul Tomatei si citesc titlul – “Durerea din ochii altora” – citesc articolul si simt ca nu se leaga… ma intorc la titlu – “Durii din ochii altora”. Citesc “durere carunta” si nu inteleg iar… pentru ca e “durere crunta” si muuuuulte, muuuuuuuuulte altele. Dintr-un grup, eu sunt aia in stare sa zica “M-a tantat piscarul” si sa nu inteleaga de ce rade toata lumea…

3. Am gastrita – asta e pe bune si e naspa. Cand am parte de stress sau cand mananc ceva ce nu-mi pica bine, ma doare stomacul de ma ia naiba. Nu degeaba mi-am inceput eu anul 2011 in baie cu o amica invatandu-ma sa respir corect ca sa nu ma doara stomacul (de la o bucata de grapefruit mi s-a tras). Incerc sa am grija sa mananc cat de cat sanatos dar din cauza programului haotic nu prea imi iese… O sa am grija sa schimb asta anul asta.

4. Sufar de alzheimer timpuriu – diagnostic pus de prietena mea Flavia, care radea tot timpul de mine ca nu imi aminteam nimic. Nu sunt cel mai bun om pe care sa-l roage cineva sa ii aduca un cd sau o carte, ci mai degraba sunt genul care deschide google ca sa caute ceva si pana sa tasteze uite ce a vrut sa zica…

Din cauza faptului ca nu am vazut NU-ul de pe placuta cu “Nu calcati iarba”, am pus-o de-o alergie care mi-a dat o durere zdravana de stomac si m-a facut sa uit ce am vrut sa zic in continuare… (ala care se scarpina-n cap…)

Comments

Oana • January 20, 2011


Previous Post

Next Post

Leave a Reply