Oana Kovacs

5

Our Body la Timișoara – am fost!

Știu că o să râdeți de mine când o să vă zic asta, dar atunci când expoziția Our Body a ajuns la Cluj, am trimis un mesaj pe Facebook organizatorilor/oamenilor de PR să le zic că aștept să ajungă și la Timișoara. Știu că n-are legătură cu mesajul meu deschiderea expoziției la noi, dar m-a făcut tare bucuroasă.

our-body-expozitie-timisoara-vizita

Partea proastă e că am tot amânat să mă duc, că luna februarie a fost super plină și luna aprilie se anunță și mai și, dar am zis că pe final de martie tot ajung. Ei bine, până la urmă am primit cadou chiar de la organizatori un bilet dublu pentru 17 martie, așa că joi seara am lăsat totul deoparte și eu și soțul și ne-am dus să aflăm mai multe despre funcționarea corpului uman. Dacă el n-a fost așa de impresionat, pe motiv că ”Eu am fost atent la orele de biologie”, eu am fost dată pe spate, că la orele de biologie aveam alte preocupări. Nu știu să vă zic ce, dar mare lucru nu s-a prins de mine, și oricum, în ultima vreme studiez tot mai intens funcționarea corpului meu (dar despre asta în alt episod… dacă mă decid să scriu aventurile mele cu Hipo – numele de alint al micro-adenomului meu), așa că eram curioasă cum arată pe dinăuntru. 🙂

Cum poze cu corpurile nu vă pot arăta și de povestit e destul de dificil (din motivele explicate mai sus), vă zic doar că a fost o experiență interesantă și educativă (și nu doar pentru mine, am pozat – vedeți mai jos – panoul de feedback). Corpurile (controversate) expuse la Bastion sunt ale unor asiatici, vin însoțite de niște panouri imense cu funcționarea corpului uman, iar o parte a spațiului este destinat celor 9 luni de sarcină… cu exponatele aferente.

our-body-expozitie-timisoara-feedback

Dacă v-am trezit interesul și curiozitatea și vreți să ajungeți la Our Body în scopuri decente (nu ca să aruncați cu roșii pe acolo după ce ați intrat cu biletele de la mine, da?!) vă dau eu o invitație dublă. Vă rog doar să-mi spuneți ce anume vă atrage la expoziție. Scrieți-mi până în 23 martie inclusiv, nu vă bateți capul cu romane sau sentimentalisme, dau biletele prin tragere la sorți și mă roade curiozitatea, atâta tot! 🙂 Pentru cei care nu primesc biletele, m-am gândit să fiu practică. Iată cum:

our-body-expozitie-timisoara-preturi

Și datorită acestui… să-i spunem concurs, voi fi și eu motivată să revin pe blog. Că nu-mi permit să promit ceva și să dispar iar o lună ca măgaru-n ceață.

Comments

Oana • March 19, 2016


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Roxana March 19, 2016 - 22:00 Reply

  Vreau și eu… pentru că m-ai făcut extrem de curioasă să văd și eu această ciudățenie de expoziție… și să văd câtă baftă (n-)am la random.org :)))

 2. Florentina March 19, 2016 - 22:41 Reply

  Eu sunt curioasa pentru ca am auzit atat de multe despre expozitie, incat trebuie sa o vad 🙂

 3. Monica Kiss March 20, 2016 - 10:28 Reply

  Intodeauna am fost fascinata de modul in care functioneaza in ansamblu, de conexiunile dintre parti si de structura lor. Corpul uman ridica, inca, o multime de intrebari fara raspuns.

 4. Nicoleta Stanescu March 20, 2016 - 21:33 Reply

  Mi se pare fascinanta expozitia asa ca sper sa castig biletele si sa ajung sa o vad de aproape 🙂

 5. Cine merge la Our Body? | Oana Kovacs

Leave a Reply