Oana Kovacs

5

Ce boală e asta?

Cred că sufăr de imaginită cronică sau ceva. Nu de alta, dar am remarcat (cu ajutorul altora) că îs foarte neatentă sau uitucă și când nu știu ceva sau nu-mi amintesc, spun ceea ce am eu impresia că s-a întâmplat, chiar dacă totul e doar în capul meu.

memorie-scurta-imaginatie-bogata

Exponatul 1 – astă vară am fost domnișoară de onoare la nunta prietenei mele cele mai bune. Și una din sarcinile mele era să-l livrez pe domnul mire la altar. Nu l-am uitat în vreun bar cu vreo pițipoancă, însă la o lună de la nuntă l-am întrebat, foarte serioasă: ”Auzi, cine te-a dus predat când te-ai însurat? Că nu mai știu.”

Exponatul 2 – vorbeam cu o amică de faptul că vrea să-și ia apartament și caută de luni bune, așa că după o vreme, când Alex m-a întrebat despre asta, i-am răspuns convinsă că ”Și-a cumpărat apartament și s-a și mutat, de asta nu vine în oraș cu X și Y, că vine de la ea de-acasă.” Totul era în imaginația mea, fata încă vânează apartamentul mult dorit.

Exponatul 3 – vorbesc ieri cu una din colegele mele de birou să mâncăm împreună, iar după 10 minute, o întreb: ”Ai mâncat? Că eu vreau să merg la masă.” Apoi am mai întrebat-o de 5 ori. Hai nu vă speriați, am mai întrebat-o de 5 ori după ce mi-am dat seama că am comis-o iar. 🙂

Deci? Un diagnostic?

Comments

Oana • April 24, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Ciresarul April 24, 2015 - 08:16 Reply

    Zapaceala cronica 🙂

  2. Adrian April 24, 2015 - 09:31 Reply

    Cred ca tuturor ni se intampla uneori, dar nu am avut de-a face cu un timp asa de scurt ca la “exponatul 3”. :)) Explicatia “Ciresarului” este perfecta: “zapaceala cronica”. 😀

  3. Ioana April 27, 2015 - 19:27 Reply

    Eu cred că ești îndrăgostită 😀

Leave a Reply