Oana Kovacs

18

Și de bine

Scorpia din mine s-a decis că e vremea pentru un time-out, așa că am luat decizia că astăzi vă povestesc doar de bine. Și ca să dau un exemplu pozitiv, am să vă zic despre mine. M-am uitat în jurul meu și-am decis că mă iubesc atât de mult, încât nu se poate să nu aflați mai multe despre mine.

M-am apucat de sport. Ne-am. Eu și Anca.

kangoo-jumps

Acuma să nu vă imaginați că suntem concurență directă pentru Simona Halep or something, dar facem și noi ce putem ca să scăpăm de colăcei. Și putem să… Kangoo Jumps. Asta ni s-a oferit, asta am luat. Are Anca o cunoștință care ține astfel de cursuri/ore și eu nici n-am stat pe gânduri, mai ales că tot ce se întâmplă se întâmplă în zona rezidențială Dâmbovița/Freidorf. La botul calulului, dacă mă-nțelegeți. Pe Anca o motiva că nu e cu Cecererece, ca la Zumba. Nu era. Că de-aseară e. E și cu Demons de la Imagine Dragons, doar că acum de câte ori o aud îmi vine să închid ochii și să ridic picioarele.

Așa că aseară am fost și-am sărit ca niște canguri, toate trei, pentru a patra oară. V-ați prins că am băgat o persoană în plus? Nu, nu e personalitatea mea nr. 2, e Cori aka colega fără blog. Ea e mai sportivă de fel și nu are probleme în a se descurca, eu cu Anca beneficiem de multă ambiție.

Și dacă tot ne sportivizăm, eu încerc să nu sar calul nici cu alimentația. La sucuri am renunțat de ceva vreme, de sărbători ce m-am mai prostit, dar mi-am revenit în simțiri. Încerc pe cât posibil să evit zahărul și să beau cam un litru jumate de lichide pe zi. (Atenție, dacă vreți să vă calculați lichidele, tot ce trebuie să puneți la socoteală e apa – eu beau doar plată, și ceaiul simplu, fără alte drăcovenii prin el.) Mai încerc să nu mănânc seara (în timpul săptămânii :D), iar micul dejun nu-l ratez.

La micul dejun e întotdeauna un smoothie (nu merg alea verzi, am încercat, n-am putut, am renunțat, scuze – nu pot și pace să-mi beau salatele) și de multe ori încă ceva. O felie de pâine cu …, o banană, ce am la îndemână.

Și dacă aveați impresia că sunt o zână în devenire, vă zic că-n weekend îmi dau singură-n cap și-mi fac toate poftele. Că doar o viață am și sănătate au avut și ăia de pe Titanic. Nu încerc eu să reinventez gaura de la covrig, doar să fac în așa fel încât să mă simt bine-n pielea mea și să îmi arăt vârsta, nu să-mi adaug ani în plus.

Cu cititul stau mai prost, că na, știți că-i greu să fii și frumoasă și deșteaptă.

Cam atât cu raportul, ce-i prea mult strică. Încercați să nu mă-nervați că ajungeți pe blog și voi. :))

Și apropo de voi, cu ce vă mai lăudați?

Comments

Oana • February 18, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. roberts February 18, 2014 - 09:00 Reply

  eu as vrea sa m-apuc de sport, asa ca tine, dar zau ca nu am cum. mi se pare mai ok sportul organizat, la sala, cum mergeti voi, decat bicicleta casa, cand si cand, ca mine. cat despre citit, eu am perioade si perioade, unele cand citesc la greu, parca in furie, si altele cand nu se leaga nimic.

  • Oana February 18, 2014 - 09:13 Reply

   Roberts, si eu stau groaznic cu timpul de cand m-am apucat SI de sport. Cat despre citit, fur timp. 😀

 2. iri February 18, 2014 - 09:11 Reply

  ahahaha, ce tare asta cu frumoasa si desteapta :)))) si eu m-am reapucat de sport acasa zilnic si incerc sa mananc mai normal. accent pe incerc 😀

  • Oana February 18, 2014 - 09:14 Reply

   Si eu am facut o vreme acasa. Dar cand a venit caldura n-am mai rezistat.

 3. Andreea D. February 18, 2014 - 09:46 Reply

  Trebuie să mă apuc de sport şi eu căci colăcelul îşi face de cap.

  • Oana February 18, 2014 - 10:33 Reply

   Ce sport vrei sa faci?

 4. cotos February 18, 2014 - 10:47 Reply

  Si eu incep sa ies din hibernare de saptaman viitoare. Ma pregatesc intens acuma. Mai profit cat pot, pentru ca de luni e sala, alergat si papa sanatos.

  • Oana February 18, 2014 - 12:27 Reply

   De luni? 😀

 5. Monica February 18, 2014 - 21:08 Reply

  eu imi propun ca in curnad sa scot o scot pe Amalgama mea draguta. Ar inseamna cel putin 2 ore de pedalat zilnic. Acum fac in casa … si mamanc ciocolata, drogul meu! 🙁

  • Oana February 18, 2014 - 21:57 Reply

   Eu n-am nici o sansa sa pedalez la job, asa ca deocamdata ma multumesc cu kangoo. 😀

 6. Dorin February 18, 2014 - 22:29 Reply

  Cel mai bine e sa te iubesti pe tine, uneori parca ne complicam prea mult incercand sa intelegem pe altii:), insa na depinde fiecare cu ce se multumeste si cum.
  P.s frumoasa melodie avand in vedere ca titlul ma asteptam la ceva mai brutal, insa parca e exact opusul la ce ma asteptam.

 7. Deby.ro February 18, 2014 - 23:14 Reply

  Foarte bine faci! Si eu am vrut sport, dar am nimerit la 1 pachet de tutun pe zi, si parca tot mai bine stai si pipi, decat sa alergi !:)) N-am rezistat, obosesc prea tare, dar macar merg pe jos 2 km, is inca prea mult pt mine 😛 Bv tie, pentru noul stil de viata sanatos 😛

  • Oana February 18, 2014 - 23:22 Reply

   Deby, crede-ma, si forma mea e varza. Dar cu fiecare tura mai rezista 30 de secunde in plus. :)) Incet-incet.

   • Deby.ro February 19, 2014 - 00:56 Reply

    Alea 30 de secunde se pare ca sunt recomandare si de medic :))

 8. Mă plictisesc/ N-am ce face | Oana Kovacs
 9. Alina Ghenciu February 19, 2014 - 09:12 Reply

  Bun, credeam că eu sunt singura care nu poate bea salatele. :)) Și da, și eu trag de fiare de vreo 3 săptămâni cu speranța că prin iunie să nu-mi fie rușine să port fuste.

  Spor! 😀

  • Oana February 19, 2014 - 09:22 Reply

   Spor si tie, Alina!

 10. Kangoo Jumps - după o lună și jumătate | Oana Kovacs

Leave a Reply