Oana Kovacs

2

SPA-ul din baie

Cred că v-am mai povestit deja de 100 de ori pe blog, pe lângă toate detaliile personale, alea despre ai mei, vecini, prieteni sau bunici, oameni din tramvai și alții de pe stradă că la mine sâmbăta e zi de curățenie. Nu știu alții cum sunt, dar eu sunt ca și câinele lui Pavlov și-n prima zi de weekend simt nevoia să fac ordine de dimineață. Nu de alta, dar vreau să mă scap și să văd eu că totul e pus la loc, că până duminica seara oricum simt că iar se demolează casa pe noi.

Și cum v-am povestit tot 100 de ori minim că-s econoamă/zgârcită/nu-mi place să arunc banii (pick one) nu prea-s genul care să dea des la salon pentru pampering. Recunosc că mi-ar plăcea să fac asta, dar rațiunea mea nu-mi dă pace de fiecare dată când am instinctul de a programa o sesiune de răsfăț.

Să nu credeți că bat câmpii, deși am tendința, între cele două paragrafe de mai sus există o conexiune. Legătura se face prin faptul că Oana face curățenie & Oana economisește și se face frumoasă (chestii foarte relative de altfel – toate).

Ideea-i că după șmotru, m-aș relaxa și eu cumva. Și-n loc să las sute de lei la un salon, eu îmi pregătesc măștile de față. Am vreo 4 de la Planet Spa și le folosesc în funcție de nevoie, ca să îmi exfoliez fața, ca să mă hidratez, ca să mă curăț, mă rog, depinde-n ce toane-s și cât chef am să mă joc de-a întinsul cremei pe față și strâmbatul în oglindă când se întărește (chestie foarte amuzantă de altfel).

Am vrut neapărat să vă povestesc de măștile Planet Spa pentru că o mare parte din gama aceasta s-a relansat. Și pentru că-s simpatică, am primit și eu un cadou și mă și laud cu asta (dacă pot… why not?).

IMG_20130725_182622

E un scrub de mâini și picioare (și credeți-mă, eu am nevoie de îngrijire intensă în zonele astea) pe care l-am încercat chiar aseară, după ce am făcut un pic de ordine și am șters praful înainte să ajungă fetele pe la mine. Așa bine a mers după, mai ales că miroase a unt de shea, un miros care mie îmi place pentru că nu e înțepător/dulce/etc, ci foarte natural. Vă dați seama că nu vă pot povesti despre schimbări dramatice asupra mâinilor mele, dar am fost încântată să-l folosesc, mai ales că scrubul se simte foarte bine, ceea ce înseamnă că va face treabă și pe picioare.

IMG_20130725_183012

Pentru 5 minute de SPA în baia proprie, în timpul săptămânii, chiar e un produs potrivit. Măștile rămân tot pe sâmbătă, pentru că ele au mai mult timp dedicat… 🙂

Înainte să dispar în hățișul weekendului, trebuie să vă mai spun că deși eu tocmai am scris aproape 500 de cuvinte în care centrul universului sunt eu, pe pagina de Facebook Avon veți găsi mai multe detalii despre produsele noi (încă n-am ajuns în punctul în care să scrie Avon despre mine, aveți răbdare un pic) și despre evenimentele Avon (până să ajung eu vedetă Avon aș vrea și eu un carton cu mesajul cu rujul roșu ca și cel din poza asta – doar cartonul, rujul îl pun eu la bătaie ).

Gata, nu vă mai stresez, scrubuiți-vă, rujați-vă și… weekend frumos!

Comments

Oana • July 26, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Bella July 26, 2013 - 22:20 Reply

  Multumesc frumos pentru recomandare, este o recomandare mai mult decat potirivita avand in vedere ca vreau sa fac un cadou special unei prietene.
  Te astept cu tot felul de astfel de recomandari, poate ne faci unora dintre noi o bucurie si recomanzi mai multe astfel de produse intr-un singur post.
  Nu de alta dar nu cred ca s-ar supara cineva.

  • Oana July 28, 2013 - 19:44 Reply

   Bela, am sa mai postez si asa ceva. 🙂

Leave a Reply