Oana Kovacs

2

Azi in meniul zilei – SPAM

M-am pus sa scriu postul asta si nu imi amintesc daca am mai scris odata despre cum ma calca pe nervi faptul ca mi se trimit mailuri gen “Yahoo doneaza 32 de euro pentru fiecare mail trimis mai departe pentru cazul unui copil bolnav de X” sau doar am avut intentia (intentia sigur o am minim o data pe zi cand sterg astfel de mailuri).

In cazul in care am spus, ma repet, daca nu, open your eyes and ears: SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM…!!!

Adica genul ala de mesaj nesolicitat si absurd trimis la un miliard de adrese de mail prin care esti facut porc (ca tot e la moda pe Europa FM), fara suflet, nemilos si altele daca nu trimiti mai departe (adica daca nu spam-uiesti si tu mai departe) in ideea ca Icsulica primeste y suma de bani pentru z mailuri trimise. WAKE UP, people! Asta ii un bullshit. Voi nu stiti ca mailurile voastre is (teoretic cel putin) confidentiale? Adica Yahoo si AOL si alti binefacatori nu stiu ca voi ati dat send la z adrese de mail la oameni pe care o sa ii stresati ca pe mine. Si de cand credeti ca s-a umplut lumea de binefacatori sa ofere 32 de euro per mail, mail care puteti sa vi-l trimiteti numa voua de 100.000.000 de ori si teoretic ati convins Yahoo sa doneze 3.200.000.000 de euro, practic sunteti grupul oamenilor utilizatori de mail care streseaza oamenii care chiar folosesc pe bune serviciul asta. In plus, credeti chiar orice prostie scrisa incorect (don’t even get me started on this!).

M-am racorit cu mailurile cu cazuri medicale tragice in care cineva este pe moarte si binele se poate face DOAR apasand forward si punand in to: minim jumate din cei din lista, sa faca si ei un bine, ca doar vine Craciunul…! Dar mai is si mailurile care iti zic sa te dai cu capul de pereti si sa apesi tasta F3 ca sa iti zica numele persoanei iubite, mailuri care daca nu le forwardezi la z persoane iti prezic o moarte violenta si dureroasa, altele care iti zic cum in alta viata ai fost vreun yankeu la curtea regelui Arthur care trebe date mai departe sa vezi care din prietenii tai era chiar regele… really?!?!?! NU IS PE BUNE CHESTIILE ASTEA!

Daca vreti sa aflati ce e SPAM-ul, Wikipedia va poate lamuri + un fun fact: Denumirea de Spam este derivată dintr-o schiță umoristică a grupului britanic Monty Python, în care într-o cafenea, orice de pe meniu includea SPAM, un fel de parizer din carne de porc. În timp ce un client întreabă pe ospătar dacă are ceva care să nu conțină SPAM, acesta înșiră din nou meniul plin de SPAM. La final, un cor de vikingi se alătură cântând “SPAM, SPAM, minunatul SPAM, gloriosul SPAM”, acoperind toată conversația tot de acolo :).

Pofta buna!

LATER EDIT ca acuma mi-am amintit: eu am inceput sa “vindec” bolnavii de spaming printr-un reply in care le explic elegant ca bat campii si se folosesc abuziv de mail si cu un link spre wiki sa invete singuri ce prostioare fac :).

Comments

Oana • December 8, 2010


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Andreea G December 8, 2010 - 21:32 Reply

    Total de acord cu tine! Am avut si eu impulsuri din-astea la un moment dat, cand m-am apucat sa fac research pe net la toate porcarile astea, ca sa pot da omului un raspuns bine argumentat ca ma streeaza degeaba ca ii mor copii, parintii pisicile bla bla daca nu dau forward la mail.

  2. Oana December 8, 2010 - 22:49 Reply

    Andreea, eu am zis ca ii arunc pe geam pe cativa care sustineau si live tampeniile astea :))

Leave a Reply