Oana Kovacs

colaj-tinuta-kurtmann-poseta-albastra
4

Avem și cărți, dar nu numai

Avem ăsta e cam ciudat, sună de parcă aș vorbi despre mine la plural. Deci, eu și eu 2.0, să zicem, am povestit mai devreme de cărți. Și dacă tot am arătat ce deșteaptă sunt(em?!), e cazul să trecem la altele care mă încântă: haine și accesorii.

Mulți dintre voi știu că eu am o atracție irezistibilă față de Pinterest, unde pinui like there’s no tomorrow haine pe care nu am cum să le cumpăr pentru că: 1. n-am bani pentru tot ce postez acolo și 2. n-aș avea unde să pun tot ce vreau eu să am. Dar e gratis să visez, așa că… why not?

Ultima dependență care mă ține lipită de Pinterest e Kurtmann, de unde îmi tot iau haine și accesorii și pantofi și alte nebunii. La categoria alte nebunii ar putea intra și noua colecție de poșete de piele lansată de magazinul meu online favorit (unde m-aș muta :D). Deși nu-s eu foarte fancy în viața de zi cu zi, am și haine de doamnă, genul care ar merge cu noile genți. Mă rog, să lăsăm deoparte ceea ce am deja, că m-am gândit eu la alte combinații văzând noutățile. Precizez din start că toate fotografiile pe care le veți vedea mai jos sunt preluate de la Kurtmann, iar produsele le găsiți la ei pe site.

Șiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, combinațiile mele:

colaj-tinuta-kurtmann-poseta-albastra

Ținuta asta aș zice că e stilul meu și aș purta-o fără să mă gândesc de două ori, chiar dacă culoarea aurie nu prea mă dă pe spate. Lanțul de la poșetă e pretty impressive, așa că în afară de o pereche de cercei mici și simpli, tot aurii, n-aș mai adăuga nimic.

colaj-2-poseta-rosie

Și a doua ținută e stilul meu, dar nu vă așteptați să mă vedeți pe mine repede pe așa tocuri, că nu mă simt confortabil pe ele, deci nici nu mă înghesui să le port. Dar la o ocazie mai specială, m-aș îmbrăca așa, cu miiiiiiiiiiiiiiiici modificări: aș da lanțurile jos de pe poșetă. Știu că-s super fashionable acuma, dar pe mine nu mă prinde trendul ăsta, zic eu. Așa că le-aș scoate (nu e primul accesoriu pe care l-aș modifica, am unelte pentru a-mi personaliza hainele și accesoriile, don’t worry :D) și, pe lângă asta, din setul de brățări, n-aș purta-o decât pe cea maro, cealaltă mi se pare prea puțin elegantă.

Șiiiiiiiiiiiiiiii, back to reality acum, că încă nu s-a inventat dispozitivul de purtat pantofi cu toc care să dea senzația pășirii pe un norișor și nici casa care crește o dată cu garderoba. :)

Comments

Oana • March 13, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. adizzy March 13, 2014 - 19:05 Reply

  ce tare e combinatia geanta rosie si rochia aia! very nice

  • Oana March 13, 2014 - 19:37 Reply

   Imi place geanta aia rosie. E mareeeeeeeee! Intra multe chestii in ea. 😛

 2. O Oană March 14, 2014 - 08:02 Reply

  Așa mă joc și eu pe Polyvore, formez ținute și scenarii și odată ce m-am pus să fac chestia asta… poate să treacă și tancul pe lângă mine, că nu mă desprind :))

  • Oana March 14, 2014 - 09:33 Reply

   I totally get it. 😀

Leave a Reply