Oana Kovacs

muzica divort alexandru andries
5

Dacă nu eu, atunci cine?

Aoleu, cred că tocmai l-am citat pe marele clasic în viață Fiz. Sau Fizz, naiba mai știe. Pentru cei mai tineri, care n-au prins vremuri… spumoase, Fiz(z) e un nene care cânta o muzică tare tristă, dar nu tristă în sensul de emoționantă, ci tristă în sensul că îți doreai cu adevărat să se deschidă pământul și să te înghită când o auzeai, ca să dispară zgomotul. O fi avut și el fani, nu neg, dar sigur nu pe mine.

În fine, ca să vă dumiriți unde voiam și eu să ajung, vă anunț că am de dat un bilet la concertul lui Alexandru Andrieș din 3 octombrie (e la Filarmonică), eveniment care face parte din turneul ”Muzică de divorț”.

Ptiu, drace, de asta nici nu mă duc, că doar numa’ ce m-am măritat! Glumesc! Adevărul adevărat e că am și foarte mult de lucru luna asta și nici nu-s așa mare fană Andrieș încât să sacrific niște ore bune pentru concert. Și biletul e deja pus deoparte pentru mine, așa că sper să se bucure cineva de el, că ar fi păcat să rămână nefolosit.

Așa că… dacă nu eu, atunci cine? 🙂

Am să merg pe principiul ”primul venit, primul servit” și mă refer la comentarii pe blog (să nu veniți la mine la lucru să trageți de ușă, că nu se deschide fără cartelă, nu-s corporatistă degeaba).

muzica divort alexandru andries

Comments

Oana • September 25, 2015


Previous Post

Next Post

Comments

 1. lala September 26, 2015 - 09:27 Reply

  Mie imi place mult Andries, dar cand ma gandesc ce departe e Timisoara….

 2. 2peu77 September 26, 2015 - 10:15 Reply

  Ceau. Daca sunt primul il vreau eu pentru sotia mea. Multumesc.

  • Oana September 26, 2015 - 15:16 Reply

   A fost Lucia prima din oras, cu un comment lasat de ieri prin pluginul de Facebook. Data viitoare. 🙂

 3. Doris September 28, 2015 - 14:04 Reply

  Daca nu eu atunci cineeee, daca nu acum atunci caaanddd. Ah si blanurile, blanurile si zorzoanele de “aur” de la gat. aaahhh, fizzzz, unde ai plecat tu? ce saraca e industria muzicala fara tine :)))))))

  • Oana September 28, 2015 - 14:08 Reply

   Mai putin aur de cand a parasit scena. :))

Leave a Reply