Oana Kovacs

5

Ce ați vrea să sărbătoriți în 2 iunie?

Cei care citesc blogul de ceva vreme știu că mă interesează problema adopției și susțin acest act din tot suflet.

De asta, acum câteva zile când Simona mi-a povestit că împreună cu ORA, adică Oficiul Român pentru Adopții și încă două ONG-uri propun să existe o Zi Națională a Adopției în România, am știut că vreau să o ajut și eu.

În primul rând, echipa Ador Copiii, condusă de Simona, propune o petiție. Prin semnarea acesteia se va trage un semnal de alarmă care va sublinia faptul că și copiii adoptați au nevoie de o zi a lor. O zi în care să sărbătorească alături de părinții lor, adică persoanele care îi cresc și iubesc, venirea lor într-o familie plină de dragoste. De aceea, eu vă rog frumos și vă invit să o semnați aici: http://www.petitieonline.ro/petitie/2_iunie_ziua_nationala_a_adoptiei_in_romania-p40249046.html.

Propunerea mea și dorința mea este să nu vă opriți aici. Semnătura voastră e foarte importantă și contează enorm, dar pe lângă minutul oferit pentru asta, vă rog din suflet să conștientizați importanța adopției și însemnătatea ei în viața unui copil care nu ar trebui să crească într-o casă de copii, ci într-o familie a sa, înconjurat de dragoste. Pentru că o copilărie fericită este cea mai bună bază pentru un adult echilibrat, iar România de asta are nevoie.

Din acest motiv, eu susțin adopția întotdeauna și sper să o faceți și voi, pentru a rupe odată barierele și a elimina toate prejudecățile.

P.S. Eu am semnat petiția. Abia aștept să sărbătoresc în 2 iunie alături de Ador Copiii și prichindei ziua dedicată lor.

P.P.S. Ăsta-i unul din flyerelel primite de la Ador Copiii, vi-l arăt ca să înțelegeți mai bine pentru ce luptă oamenii ăștia și de ce sunt așa importanți acești copii, născuți în suflet.

Comments

Oana • April 2, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Ziua Natioanala a Copiilor Adoptati – spune DA | Monica Olteanu
 2. crinutza April 4, 2012 - 07:44 Reply

  Cred ca au scris 20% in loc de 2% pe flyer.

  Apropos, unde pot afla si eu mai multe detalii despre procedurile de adoptie? Nu de alta, dar se laudau ai nostri guvernanti ca le-au simplificat in ultimii ani.

  • Oana April 4, 2012 - 07:57 Reply

   De pe http://www.adorcopiii.com, iar daca nu gasesti pe site sau forum tot ce te intereseaza, ia legatura cu “sefa” Simona Czudar, ea te va ajuta cu siguranta. Daca nu gasesti datele ei de contact, trage-ma de maneca pe mine.

 3. Simona Czudar April 9, 2012 - 04:37 Reply

  Este corect 20%. Este o forma mai consistenta de implicare prin redirectionarea din impozitul pe profit.

  Evident ca si pentru 2% suntem la fel de bucurosi de ajutor 🙂

  http://adorcopiii.com/implica-te/

 4. Aparitii in mass media locala si centrala | ADOR Copiii - Comunitatea familiilor adoptive

Leave a Reply