Oana Kovacs

4

Ce aștept de la o loțiune tonică

Edit după ce postarea a fost scrisă: nu știam ce titlu să-i dau și m-am speriat când am văzut ce fițe fac, când am recitit ce-am scris eu cu mânuțele mele. Ce-am tastat, pardon!

Nu mai e un secret pentru nimeni că oamenii atenți și drăguți de la Capra Nera nu scapă nici măcar o singură ocazie de a-mi face câte o bucurie. Ultima surpriză am avut-o după evenimentul de lansare al gamei Aqua Treatment, la care am promis că merg și n-am ajuns din cauza unui proiect urgent after-work. Asta e, am ratat un eveniment fain, dar n-am fost uitată totuși. 🙂

Așa că la câteva zile după eveniment mi s-a înmânat o cutiuță conținând chiar produsele nou-lansate, pentru a mă bucura și eu de ele. Și având în vedere că-s răsfățată cu produse de lux, la care nu m-aș arunca fără a știi 100% că-s de calitate, am decis să le încerc înainte să vă povestesc despre ele. Eu am primit o cremă de față (de zi), o loțiune tonică, un demachiant și o mască. Evident, ca-n orice poveste de dragoste cu cosmetice, nu mă pup cu toate, dar am dezvoltat o slăbiciune pentru loțiunea tonică, pe care chiar nu pot să nu o laud!

tonic-aqua-treatment-capra-nera

Vă zic din start că-s o mofturoasă când vine vorba de loțiuni tonice și greu găsesc câte una care să mă satisfacă, pentru că am pretenția să-mi curețe foarte bine fața fără să mi-o usuce. Și-aș vrea să nu conțină alcool. Și nici să nu aibă un miros puternic și artificial. Și nici să nu trebuiască să pun multă pe discul demachiant pentru a avea efect. Și-aș mai dori să vină într-un ambalaj fără prea multe zorzoane și transparent, ca să văd tot timpul cât mai am. Și cu o formă dinamică, să o-nghesui ușor în orice bagaj, mare sau mic.

Ei bine, loțiunea tonică Aqua Treatment de la Capra Nera cam bifează toate fițele mele. În primul și-n primul rând curăță piele feței, a gâtului și-a decolteului exemplar. Nu vreți să știți cum arată discul de vată când îl arunc, de parcă aș fi petrecut o zi pe șantier. Nu-mi usucă și nu-mi irită fața, ceea ce e foarte important, mai ales în zilele în care-s lovită de alergie și mi se ia pielea parcă și de la aerul pe care-l respir. Nu are alcool, cel puțin din câte deduc eu de pe ambalaj. Nu miroase tare și nu mă face să strănut, un alt punct în plus. Nu trebuie să pun multă și văd tot timpul câtă mai am (și voi vedeți acum), ca să nu mă trezesc fără loțiune tonică-n casă. Și nici ambalaj futuristico-aiuristic nu are, ci unul drăguț și limpede, ca apa. Se strecoară ușor (deja am cărat-o după mine prin casele altora), deci n-am nimic să-i reproșez.

Și-n ordinea preferințelor mele urmează crema de față (care se întinde foarte bine și are o textură foarte fină), masca de față, care-mi face pielea de bebeluș și demachiantul, care șterge tot, dar nu mi se potrivește la ochi (de asta a și zburat pe ultimul loc).

produse-aqua-treatment-capra-nera

Și pentru curiozitatea mea bolnavă: voi aveți produse cosmetice pe care le iubiți? Dacă da, de ce? Că eu deduc și singură că-s pretențioasă când vine vorba de loțiune tonică, dar nici mie nu-mi vine a crede cât de tare. Acum c-am înșirat motivele, m-am speriat! 🙂

Comments

Oana • May 8, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Hapi May 8, 2013 - 20:22 Reply

  Are u kiddin´? 😀 Imi iubesc tooooarte produsele cosmetice
  La 30 plus am mare grija pe ce dau banii si vreau sa ma asigur ca pielea mea ramane intinsa si placuta pentru cat mai multe vreme 🙂
  Favorite? Fondul de ten si evident- crema de ingrijire zilnica plus crema speciala pt zona ochilor

  • Oana May 8, 2013 - 21:01 Reply

   Si eu am un gel de ochi super fain! Love it!

 2. O Oană May 9, 2013 - 12:09 Reply

  Am cosmetice pe care le iubesc, cele de la Farmec. Am tot făcut chestii-trestii-încercări cu altele, și tot la ele revin. Sunt cele mai potrivite pentru mine.

  • Oana May 9, 2013 - 12:52 Reply

   Si eu folosesc si chestii de la Farmec, dar testez si altele cand mi se ofera ocazia, ca-n general nu mi se potriveste o gama completa.

Leave a Reply