Oana Kovacs

9

Asigurari

Azi am dormit prea mult. Abia m-am tarat pana la lucru, de aici si lipsa diacriticelor. Si o discutie m-a pus pe ganduri. Daca asigurarea de viata se refera la a-i asigura pe cei ramasi dupa omul X ca au din ce sa traiasca, ajutorul de inmormantare nu ar trebui sa se numeasca asigurare de moarte?

Ca sa intelegeti de ce-s asa creepy, am avut discutia cu colegii, in drum spre job.

Cat despre alte asigurari, domeniul nu ma pasioneaza, dar daca tot am inceput cu ele, va zic ca am incercat sa lucrez in domeniu cateva luni, mi-a placut mult pana mi-am dat seama ca nu fac mare branza si apoi am renuntat. Evident, blestemul ma urmareste pana-n zilele noastra cand inca mai scot unii de la naftalina CV-ul meu cu experienta aia inclusa (intre timp am sters-o) si ma suna sa ma bata la cap pana nu mai pot, sa merg sa ma intalnesc cu ei fie sa-mi faca o polita, fie sa incep sa lucrez cu ei.

Grozav am inceput dimineata de joi, cu gandul unei asigurari de moarte si a istericilor.

Maine e vineri! 🙂

foto

Comments

Oana • March 22, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Andra March 22, 2012 - 10:51 Reply

  :)) =)) asigurare de moarte ar fi prea morbid. si oricum si asigurarea de viata e tot de moarte. ca pana traiesti nu te ajuta cu nimic… numa iti ia banii. si daca nu mori in conditiile lor… tot nu te ajuta cu nimic :)) si uite cum am ajuns si eu morbida 😛

  • Oana March 22, 2012 - 11:17 Reply

   Exact, si aia de viata e o gluma proasta prin nume. Tu platesti, tu nu primesti :)).

 2. Miştotică March 22, 2012 - 14:52 Reply

  Totul ţine de percepţia omului. Când auzi de moarte, primul instinct e să fugi cât te ţin picioarele.

 3. crinutza March 22, 2012 - 17:17 Reply

  Pentru ajutorul de inmormantare nu trebuie sa fi platit in plus inainte. Doar sa fi fost decedatul sau cel care primeste banii angajat (nu mai stiu care din ei).

  O asigurare poti sa o platesti si fara sa ai vreodata carte de munca.

  • Oana March 22, 2012 - 17:31 Reply

   Pentru ajutorul de inmormantare trebuie sa ai un fel de asigurare. Stiu sigur ca bunica-mea are un fel de carnete de muuuuuulti ani, si plateste lunar. Deci nu e suficient sa fii anagajat. Sau or fi mai multe ajutoare din-astea.

 4. Cartonic March 22, 2012 - 18:44 Reply

  Asigurarea de viata in felul ei e geniala … traiesti, platesti cat platesti si daca ai nesansa sa nu fii doar bolnav sa-ti plateasca ceva spitalizare si crapi asta e, pe urma ta ramane altora s-o dea pe tuica.

  • Oana March 23, 2012 - 01:01 Reply

   Cam da :)).

 5. Monica March 22, 2012 - 19:57 Reply

  deci maine iti faci asigurare de weekend:D

  • Oana March 23, 2012 - 01:02 Reply

   De distractie :)).

Leave a Reply