Oana Kovacs

13

O apocalipsă mititică

sursa foto

Ha! Știu că NU mai vreți să auziți de apocalipsă, sfârșitul lumii, preziceri mayașe și altele. Tocmai de aia azi vreau să fac o listă cu toate chestiile care ni se pare stupide legate de asta. Și încep eu că nu e voie (cică) în blogosferă să pui întrebări și tu să te faci că plouă.

 • Mie mi se pare stupido-amuzant cum unii își fac provizii și se pregătesc să se ascundă. Deduc eu de aici că buricul pământului e mic pe lângă ei de-și închipuie că sfârșitul lumii (al lumii, imbecililor, adică a TOT ce există, da???) nu înseamnă și sfârșitul lor, ei fiind mai presus.
 • Mă amuză cei care se roagă pentru… nu știu pentru ce. Dar se roagă, că doar the end is near! Că se-mpletesc credința și superstițiile sublim (dobitocilor, bucurați-vă, daca e să fie, vă vedeți cu Dumnezeu și parcă nimic nu era mai presus de asta?!).
 • Mă amuză glumele cu Australia de pe Twitter (acum chiar nu fac mișto). Dau și exemple ”să vă” râdeți și voi (traducerea nu o asigur că nu-s mai sclav pe plantație la firme de traduceri de ceva timp): It is the 21st in Australia, someone check if they are still there., Dear virgins… Since it’s the #endoftheworld tomorrow, if u wanna go out with a bang, hit me up.NASA confirms on Dec 21, during the evening, the sky will be very dark. It is a phenomenon called “night.”, Is tonight the night I can tell my boss just what I think of him? Or wait until after midnight?, Mayans thousands of years ago, at the beach, on crack: Yo, check this out. Let’s make a calendar & say the world ends in 2012 , Theworld’s ending tomorrow & we still don’t know who let the dogs out & who the fuck is Alice!.

Eu mă duc la muncă. Presupun că mai există biroul nostru :).

 

Comments

Oana • December 21, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. andrei December 21, 2012 - 07:49 Reply

  Neata Oana, apocalipsa ca vine nu vine , pana una alta tavanu casesi nu e inca in creierii nnostri, ceru e oribil dar e iarna, vremea e crima asta daca te gandesti sa fi viteaz si sa iesi in boxeri afara, deci inca aici , din pacate si prostimea si babele si mosii :d ,la capitolu pregatiri te contrazic un pic, fac bine ce fac , nu e rau sa aiba ceva provizii pt luni sau mai extrem chiar ani, motivele sunt mult mai lumesti, se mai intampla cate un cutremur, inundatie plus unu care l-am vazut probat , a ramas tipu fara serviciu, 7 luni cat a stat pe tusa a fost linistit ca a avut ce sa manance si restu , deci a fost linistit si si-a putut pune creierii in ordine… finualu a trecut cu brio peste pasa si acu are un buisness foarte bun. Nu zic ani da macar 2 saptamani nu strica, suntem in romania si depindem de itioti deci….. basic common sense. Spor la munca si sarbatori fericite

  • Oana December 21, 2012 - 08:02 Reply

   E si asta adevarat, ca raman cu proviziile :).
   Sarbatori frumoase si tie, Andrei!

   • vienela December 21, 2012 - 08:34 Reply

    Teoretic sunt bune si proviziile la ceva, dar ce faci daca nu vine apocalipsa si nici o calamitate? Ca ti se invechesc in camara si te vezi nevoit sa le arunci la un moment dat. :))

    • andrei December 21, 2012 - 09:14 Reply

     buna vienelea, gresesti un pic, provizile care le faci la mananci prin rotatie lu le lasi sa stea soarici pe ele, provile sunt de obicei conserve ce le mananci de fel si iti plac nu nustiu ce balarie care tine anii. deci practic ai o camara mai full nimic mai mult, sarbatori fericite

    • Oana December 21, 2012 - 09:51 Reply

     Le consumi inainte sa se strice :).
     Le donezi ;).

 2. Tomata December 21, 2012 - 10:19 Reply

  maaaa, ai uitat-o pe aia cu “it’s almost time for australia and new zealand to test drive the apocalypse. let’s go motherfuckers lmao #EndOfTheWorld” :)) pe mine asta m-a amuzat cel mai tare.

  • Oana December 21, 2012 - 11:14 Reply

   Nu o stiam pe asta :))))).

 3. O Oană December 21, 2012 - 14:01 Reply

  Nici nu mi-am dat seama azi noapte că a trecut de 12, mă uitam la seriale și râdeam cu lacrimi :))

  • Oana December 21, 2012 - 14:09 Reply

   Deci nu-i o apocalipsa serioasa asta :P.

 4. Marinus December 21, 2012 - 16:10 Reply

  Eu nu cred in sfaristul lumii, de ce ?
  Pai nu murim toti asa dintr-un foc, in cateva oare, trebuie tatutule sa traim adevarate chinuri.
  Lipsa apei, alimentelor, hainelor,banilor ,copaci cazuti, oxigen tot mai putin si tot asa.

  • Oana December 21, 2012 - 21:39 Reply

   Marinus, n-ai de unde să știi. Am putea dispărea cât ai zice pește sau deloc. Totul e pură supoziție.

 5. Savoir Faire December 21, 2012 - 19:57 Reply

  Aceias poza, doua postari diferite

  • Oana December 21, 2012 - 21:38 Reply

   Colaj diferit, postări diferite. 😛

Leave a Reply