Oana Kovacs

Planuri 2016
1

Anul lui ”go with the flow”

Probabil ați observat că au trecut mai bine de 10 zile din an și eu tac chitic. Nu linii trase pentru 2015, nu obiective pentru 2016, bla-bla-uri despre cizme de cauciuc și cărți. Și viața? Aia unde e?

Viața e tot acolo. De ani buni fac planuri foarte clare în minte și știu ce vreau. Nu cred că am încheiat vreun an împăcată că am realizat tot ce mi-am dorit, dar în orice caz am fost mulțumită când am tras concluzii.

2015 a fost pentru mine anul în care am scăpat de chirie. Cei care stau în casa altora știu ce înseamnă limitarea asta și înțeleg de ce mi-am dorit din tot sufletul să fiu un nou Ion iubitor de pământ într-o țară de proprietari. M-am mutat la casa mea, mai precis a noastră, la limita anului și la aproximativ un an după ce am luat decizia cumpărării ei.

Am avut un an foarte bun, dar și foarte greu, și cu efecte ireversibile asupra sănătății mele. Mark my words: stresul își spune cuvântul și ”lucrează”, am descoperit-o pe pielea mea.

Planuri 2016

sursă foto

În 2015 obiectivul meu principal a fost să mă mut. Și mutată am fost, dar toate cele care au venit cu stresul mutării și-au pus amprenta asupra mea și m-au făcut să nu-mi impun nimic pentru 2016, și să le explic și celor din jur extrem de clar că nu ”preiau” așteptări pentru acest an. De asta am și decretat că 2016 este anul lui go with the flow, pentru că vreau să las lucrurile să vină de la sine și să mă bucur de tot ce se întâmplă frumos.

Să vedem ce se întâmplă întâi. 🙂

Comments

Oana • January 14, 2016


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Neplanificat: cum am învățat să schiez | Oana Kovacs

Leave a Reply