Oana Kovacs

9

Am si eu o nedumerire (pe langa multe altele)

Cum vine asta cu “eu nu regret nimic“? 
Pe bune??? Cum sa nu regreti NIMIC? Eu regret ca azi am procrastinat toata ziua (am emotii, sper ca folosesc bine cuvantul…) si regret ca nu am calatorit mai mult prin Germania cand am avut ocazia. Si regret ca nu am luat unele decizii mai rapid si m-am prins greu de unele chestii evidente.
E ceva ce imi scapa mie? Personal, mi se pare chestia asta cu “nu regret nimic” doar o propozitie care suna bine furata de la vreun interviu al vreunei celebritati din vreo revista glossy (stiu ca m-am repetat si regret asta >:)). Nu inteleg cum sa traiesti fara niciun regret. Nu se presupune ca din greseli se invata? Din ale noastre sau ale altora, preferabil din ale altora :D. Eu ar trebui sa fiu extreeeeeeeem de idealista si visatoare ca sa spun ca nu regret nimic. Ba regret multe! Asta e, raman cu parerile mele de rau si altadata o sa ma descurc mai bine…
Vreau si eu sa ridice mana cel care nu regreta nimic…!

Comments

Oana • April 16, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Bibliophile April 16, 2011 - 04:40 Reply

  Oh man, I so get you! Si eu cred ca e imposibil sa traiesti fara sa regreti ceva, oricat de mic. Plus ca sunt unele decizii care-ti pot schimba viata si pe are daca le faci pripit, s-ar putea sa-ti modifice intreaga traiectorie existentiala. Asa ca nu-ti ramane decat sa te intrebi, uneori, cum ar fi fost daca… Pai asta-i, daca te intrebi inseamna ca si regreti asta. Sau alta. Vai da ce comentariu inteligent am scris :)).

 2. Miştotică April 16, 2011 - 04:53 Reply

  Sunt persoane ca mine, care au ca reper ( unul din multe altele) în viaţă: să nu regreţi! Eh, de aici şi până la a nu regreta anumite chestii, e cale lungă. N-ai cum să scapi de regrete definitiv, dar dacă îţi dai puţin silinţa, le poţi reduce considerabil numărul.

 3. salmi April 16, 2011 - 08:41 Reply

  Eu cred 🙂 ca asa ma intreaba aici deasupra ferestrei :)) ca cei care spun asta se refera la lucrurile si decizile importante luate in viata. Altfel nu inteleg nici eu cum e sa nu ai regrete…Ai ascultat Edit Piaf? 🙂

 4. A.Razvan April 16, 2011 - 09:02 Reply

  Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra fiind din aceeasi nisa de activare. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri arond gmail.com

 5. Oana April 16, 2011 - 09:17 Reply

  Cristina, asta-i, ca nici nu stii cum ar fi fost viata ta daca… adica e o ecuatie cu necunoscute pana la urma :)).
  Mistotica, si eu incerc sa diminuez numarul regretelor fiind extrem de atenta la deciziile pe care le iau si invatand din greselile altora :D. Dar tot mai fac cate o prostie si ma dau cu capul de pereti dupa :).
  Salmi, probabil ca se refera multi la lucrurile importante doar. Vorbind de alea importante, ma laud si eu ca n-am regrete si pana acuma is foarte mandra si multumita de deciziile luate. Chiar vroiam sa pun in cadrul postarii Je ne regrette rien :).

 6. Gerhald April 16, 2011 - 10:03 Reply

  Nu e zi in care sa nu imi doresc sa pot da timpul inapoi. Deci regret multe. 😉

 7. Ioana Radu April 16, 2011 - 11:44 Reply

  E naivitate treaba cu neregretatul. Daca un om se minte pe sine spunandu-si asta, atunci ii minte si pe ceilalti.

  P.S.: Nu stiu de unde ai luat imaginea dar cine a incercat sa caute acul in carul cu fan… l-a depistat gresit :D. A doua litera e "W", pentru ca "M"-ul se poate vedea spre finalul cuvantului, fiind destul de diferit de "W".
  Greseala era ca a mancat "E"-ul din "Awesome". Insa e acceptata si forma fara e, in limbajul neacademic.

 8. Oana April 16, 2011 - 14:18 Reply

  Gerhald, inteleg perfect.
  Ioana, mi-am dat seama si eu cu imaginea ca ala e W toata ziua si E-ul lipseste, e un fail si pentru ala care a realizat colajul si pentru mine care m-am uitat ca din avion :)).

 9. lucia November 25, 2014 - 12:43 Reply

  Cred ca si-a accepatat deciziile si nu mai regreta. Sau merge pe principiul ca sunt ceea ce sunt azi datorita tuturor lucrurilor pe care le-a facut. Si daca acum e ok…

Leave a Reply