Oana Kovacs

Comments

 1. INTJ June 25, 2011 - 11:22 Reply

  "Atât timp cât relația se bazează pe dragoste, încredere, respect și comunicare, ar trebui să nu se ajungă la înșelat pentru că putem discuta orice aspect al vieții noastre de cuplu care ne deranjează , nu-i așa?" … da, asa-i: se poate discuta orice … teoretic. practic nu stiu cum ai reactiona daca ti-ar spune de exemplu "vezi ca maine ma intalnesc cu X, facem sex si cand ma intorc acasa aduc eu paine, n-are rost sa faci tu ocol sa cumperi tu" … nu te minte, nu te inseala, iti spune dinainte si tocmai fiindca-ti spune isi asuma riscul unei discutii foarte neplacute (pentru amandoi) pe subiectul respectiv. atunci exista doua variante: brusc realizezi ca toate cuvintele alea frumoase folosite-n descrierea relatiei se reduc la unul singur "sex" … ori ramai la definitia initiala si incerci sa faci un fel de damage control preventiv.

  ne lovim de nou la tot pasul si in majoritatea detaliilor din viata, reclamele ne baga noul pe gat cu forta … iar oamenii inca mai se amagesc cu gandul ca sexul ar fi exceptia minune.

 2. Oana June 26, 2011 - 08:53 Reply

  INTJ, pentru asa o chestie i-as da papucii si i-as multumi ca a fost sincer si n-am dat-o in telenovele.

 3. INTJ June 26, 2011 - 11:54 Reply

  @Oana – ok, si cum ramane cu "te iubesc, esti lumina ochilor mei, as face totul pentru tine" si alte texte asemanatoare? doar vorbe-n vant cand vine vorba de sex cu alt partener, nu? :))

  da' daca omu' o lasa mai moale cu sinceritatea (adica tace melc) … nu face sex cu alta, da' de multe ori cand face cu tine (plec de la premisa ca te iubeste omu') se gandeste la alta … totul e lapte si miere, nu? 😛 😀 :))

  e amuzant cat de obsedati sunt oamenii pe niste tesut vascularizat … cand de fapt ~90% din ceea ce numim "sex" are loc in creier … adica exact locul din care nu au cum sa stie 100% sigur ce si cum. :))

 4. Oana June 26, 2011 - 12:40 Reply

  INTJ, la mine nu tin texte ca "Esti lumina ochilor mei" :)))).

 5. INTJ June 26, 2011 - 14:03 Reply

  @Oana – hahaha … nici daca le spui tu? sau mai ales atunci "nu tin"? 😛 :))

 6. Oana June 26, 2011 - 15:37 Reply

  INTJ, nu apreciez textele astea si nici nu le zic. Mi se par prea siropoase.

 7. Pato Basil June 26, 2011 - 20:25 Reply

  ai scris fain!

 8. Oana June 26, 2011 - 22:40 Reply

  Merci!

Leave a Reply