Oana Kovacs

Am descoperit…

Astazi am avut o revelatie. Pentru ca in ultimele zile lucratoare din viata mea am decis sa consum in timpul programului de lucru un laptic gustos si sanatos (cu ciocolata pentru ca nu apreciez gustul natural de lapte si reactia la el e “Iec, iec, iec”) am apelat la prietena Fulga de care uitasem in ultimul timp. Si cum am avut-o pe dansa sub nas intr-o cutie mare, de un litru, atatea ore, am inceput sa imi pun intrebari… cum ar fi:

De unde stiu eu ca Fulga e vacuta? Ca ea asa se prezinta… pe o parte a cutiei chiar este o “marturie” a ei, cu un citat care se incheie ceva de genu’ – “Pe cuvantul meu de vacuta de incredere”. Ok, de incredere, de incredere, dar cum dovedesti tu, draga Fulga, ca esti vacuta? Si am intrat la banuieli – daca Fulga o fi defapt un vitel sau chiar un domn bou pasionat de culoarea roz – dupa cum ii este redat pe cutii zambetul? Sau Fulga e un pic pitzipoanca si e in trend cu vremurile si de asta a apelat la culoarea roz? Totusi… rozul nu e turbat, deci nu e caz de piztipongeala, e mai degraba baby pink, deci Fulga o fi o vacuta adolescenta, sau un fel de Lolita, si daca e un fel de Lolita e ok sa o incurajam cu mesajele astea subliminale? Dar totusi cum dovedim ca e o Fulga? Si nu UN Fulg??? Daca ar fi un el, nu ar trebui sa fie un fulg pe cutia de lapte? Ceva gen lapte alb ca neaua si prostii din-astea pentru iubitorii de zapada? 

Ca sa imi continui cercetarile, astazi am schimbat laptele cu ciocolata cu unul cu vanilie… si pe acela am descoperit o Fulga ceva mai feminina – are doua floricele in gura 🙂 – – nu inteleg de ce doua (tinand cont de obiceiul de a duce unei anumite categorii “sociale” flori cu sot intr-o ultima ocazie), cand puteau fi trei – doua pe o parte si una pe o parte (de-a dreptul chic 😉 ). Dar, tot uitandu-ma azi la imaginea Fulgai intr-o campie parfumata cu flori de vanilie, cu soarele si curcubeul in spatele ei, cu nori parfumati (si aia de vanilie, pun pariu) in vazduh mi-am dat seama – Fulga ARE NEVOIE de gene!!! Gene lungi si intoarse, din care sa bata cochet cand te serveste cu un pahar de lapte vanilat :). Pe cutie mea am desenat eu singura, nu cred ca s-ar fi bucurat cei de la Carrefour daca as fi rezolvat problema asta si pentru ei…

Comments

Oana • February 21, 2011


Previous Post

Next Post

Leave a Reply