Oana Kovacs

6

Am aflat marele secret al Meli Melo

Ha, ha, ha! Stiam eu ca asa o strategie, asa o tehnica minunata, plina de curaj, ambitie si persuasiune nu se poate invata decat de la o echipa de adevarate profesioniste.
Femei puternice care nu se dezic si isi sustin neincetat cauza fie ca e ninsoare, ploaie, soare puternic sau zi de sarbatoare. Ele sunt non stop acolo si te imbie…

Doamnele din piata de flori din 700 din Timisoara vand flori la orice ora din zi si din noapte.

Comments

Oana • March 25, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. iri March 25, 2011 - 18:06 Reply

  am observat ca acum nu mai e asa,dar mai stii cand absolut toate ziceau de la 10 metri "buna ziua, bine ati venit la meli melo. va dau un cosulet?". groaznic de enervante!!!

 2. Pisica Roz March 25, 2011 - 18:08 Reply

  Vai, cat ma enerveaza manifestarile astea de ajutor!!!
  Daca am nevoie, cer eu, nu ma urmari peste tot…

 3. Oana March 25, 2011 - 21:52 Reply

  Iri, stiu… m-am gandit de 100 de ori sa le zic pe un ton foarte frumos sa transmita managerului ca politica asta a lor nu e maniera, ci incredibil de stresanta. Daca stateai acolo jumate' de ora auzeai fraza de zeci de ori. Mai ales la reduceri :)))). Totusi, vanzatoarele noastre din 700 sunt si mai persuasive, nici n-ajungi in dreptul lor ca incep sa-ti zica oferta ca pe un pomelnic :D.
  Pisicuta roz, vroiam deja de luni intregi sa abordez subiectul, eram singura ca mai gasesc sustinatori :D.

 4. adizzy March 26, 2011 - 00:05 Reply

  vai tu fata, dar cum poti reactiona asa la atitudinea lor binevoitoare, fata!(simte ironia) o well…eu merg la meli mello deobicei cand e full de lume, sa nu aiba timp de mine. A! stii ca am fost la oradea si la tg mures in meli mello si nu aveau atitudine asta agasanta? ci erau normale! clar li se trage de la doamnele din 700

 5. Oana March 27, 2011 - 16:29 Reply

  Fata… da' si daca nu vrei flori… tot pleci cu flori de la ele! :))

 6. Ca Nutella nu-i nimica | Oana Kovacs

Leave a Reply