Oana Kovacs

4

Am ajuns și-n revistă

Un mic raport înainte de a mă lăuda cu ce vă ziceam în titlu: n-a mers blogul pentru câteva zile din cauza unor probleme de hosting, dar din fericire am rezolvat, noroc cu soțul tomătesc, că mă scoate din belele la nevoie. Că eu habar nu aveam ce să fac ca să fie bine, să nu fie rău. 😛

Da’ toate se leagă-n viață, o să înțelegeți imediat. Și ca să revin la a mă lăuda, am apărut într-o revistă (articolul se poate citi și online). Eu bucuroasă, da’ s-o vedeți pe mama, brusc și-a amintit că are de făcut o vizită la fostul ei loc de muncă. :))

Poza cu articolul, furăciune de la Tomata, că doar asta e o practică la ordinea zilei în țărișoara noastră, care apare și ea în articol, ca și Chinezu, de altfel:

revista-altfel-bloggeri

Revista se numește Altfel și e singura revistă glossy distribuită gratuit în Timișoara. Eu am răsfoit-o la un moment dat cu Andreea și Anca înainte să intrăm la teatru, că era la Simphony Cafe și noi tot timpul ne facem veacul pe acolo înainte de a ne culturaliza. Nu cred că am pus mâna pe vreun alt exemplar de-atunci, dar primindu-l pe ăsta în care m-am rătăcit și eu (și în care menționez prietenii care mă ajută cu blogul, pentru că eu sunt blondă), mi s-a părut foarte faină. Având în vedere că ultimele două reviste de gen pe care le-am cumpărat au fost sub nivelul mării și au costat minim 10 lei și ultimele două reviste distribuite gratuit în oraș (care au ajuns pe mâna mea) au fost și ele sub nivelul mării, pe mine chiar m-a impresionat Altfel. Poate și pentru că am cunoscut o parte din echipă și-am auzit povestea din spatele revistei și mi se pare acum o idee foarte faină.

Nu mai știu exact pe unde prin Timișoara găsiți revista, dar dacă dați peste ea, citiți-o, eu cred că o să vă placă: are articole de turism, materiale legate de carieră, muzică, probleme sociale, inițiative mișto (așa am aflat de o asociație non-profit care a înregistrat marca Dece și vinde produse branduite – banii fiind folosiți pentru un proiect de eradicare a sărăciei în Șiria, Arad), relații, modă și muuuuuuuuuulte altele. 🙂

Pe mine m-a cucerit și cu imaginile, designul și hârtia, toate de calitate. În fine, nu mai zic nimic, doar că am fost plăcut surprinsă de câte mesaje de felicitare am primit pentru apariție. Mi-a crescut un pic self-esteem-ul, nu pot să neg.

Bine, lăsând toate cele despre mine la o parte, hai să trecem și la ceva serios. Mergeți la vot duminică, da? Că dacă nu sunteți cuminți și nu vă faceți datoria, nici moș Crăciun nu va veni. Zic și eu. 🙂

De-acuma revin cu scrisul, merge blogul, așa că nu mai am scuză. Plus că am povești de la Florența și din viața de zi cu zi. Multe.

Comments

Oana • November 14, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Irina Radu November 14, 2014 - 11:32 Reply

  Un blogger altfel intr-o revista altfel. Makes sense 🙂 Felicitari Oana! Si la mai multe :*

  • Oana November 14, 2014 - 12:15 Reply

   Multumesc, Irina! :-*

 2. Cris-Mary November 14, 2014 - 18:33 Reply

  Felicitari! Si la cat mai multe aparatii in reviste 😀

  • Oana November 17, 2014 - 11:39 Reply

   Multumesc, Cris-Mary!

Leave a Reply