Oana Kovacs

7

Încă-s aici

caruselsursă foto

Între atâtea spectacole de teatru și critică de muzică (deh, am ureche fină) exist și eu. Nu v-am uitat, sper că nici voi pe mine. Și am atâââââââââtea de povestit: de dat niște lecții de parcare, câteva reguli de bun simț, să vă zic de noua schimbare din viața mea (se pare că nu-s prea echilibrată în unele domenii…), să vă zic că am mai și citit, un mic îndrumar de destresat și alte minuni.

Se apropie și vacanța și eu încă nu știu când o să scriu pe blog tot ce așteaptă să fie scris.

Și pentru că nu am timp de scris și uneori nici de vorbit cu prietenele, am început să visez. Am niște vise atâta de detaliate de mă sperii. Visez evenimente cu date exacte, cu sentimente atât de puternice de mă trezesc plângând sau zâmbind și-mi amintesc inclusiv culori anume, deși zice-se că visăm alb-negru.

În mintea mea e un amestec de imagini și senzații de parcă m-aș fi dat jos acum dintr-un carusel. Dar promit că fac ordine și așez tot la loc și revin.

Comments

Oana • May 20, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Arashi May 20, 2014 - 08:24 Reply

  Asta cu visatu’ alb-negru eu nu prea o cred, ca prea sunt colorate si ale mele. Eu astept cu nerabdare indrumarul de destresat, ca zau ca am nevoie 🙂

  • Oana May 20, 2014 - 10:51 Reply

   Vine zilele viitoare. 😀

 2. adizzy May 20, 2014 - 13:50 Reply

  credeam ca numai eu am vise colorate in ultima vreme care ma fac sa ma simt mai mult obosita decat odihnita cand ma trezesc 😉

  • Oana May 20, 2014 - 20:15 Reply

   Si eu ma trezesc la fel. Rupta. :))

 3. dam167 (dam ăla) May 21, 2014 - 08:51 Reply

  Bagă și tu niște advertoriale, că alea le scrii în 10 minute. Vorba aia, să fie blogul activ.

Leave a Reply