Oana Kovacs

Ați aflat care e culoarea orașului?

Dacă miercuri vă povesteam că joi merg la evenimentul Avon Află culoarea orașului tău, azi am revenit să vă povestesc cum a fost. Am zis că mă duc și m-am dus, că-s fată de cuvânt. Evenimentul a început la ora 16 în piața Unirii din Timișoara, dar eu am ajuns pe la 17 și 10 cam, că am și-un job la care trebuie să mă prezint zilnic. În orice caz, la ora 5, când am sosit la fața locului, reprezentantele Avon erau în vervă, împărțeau mostre, făceau machiaje, dădeau cataloage și sfaturi și prezentau noile produse Color oricui punea întrebări. Eu am pus, nu doar legate de noua gamă, ci și de eveniment, că-s curioasă de fel.

mostra-gama-color-avon-antonia

make-up-profesional-avon-timisoara

Așa că am aflat că fetele erau acolo de la ora 12 făcând pregătiri, că noua gamă apare abia peste două cataloage, că abia așteptau s-o vadă pe Antonia, Brand Ambassador al colecției Color, că Antonia urma să apară în scenă la ora 21, că doar jumătate din culorile gamei sunt expuse la standurile lor și că ar trebui să încerc noul rimel (doar că eu îl încercasem deja și-mi fluturam mândră genele îmbogățite de el).

farduri-avon-gama-color-antonia

După ce am obosit-o pe una din fete cu întrebările mele, am tras cu ochii la un machiaj, am testat pe mână n rujuri și am deschis toate fardurile, rujurile și luciurile de buze disponibile, am trecut și eu prin poartă (cea verde, ca un ungur ce mă aflu :-P), m-am mai plimbat un pic prin piață și m-am așezat la un suc la o terasă cu niște prietene (și cititoare, dacă sunteți curioși), de unde am mai aruncat un ochi la programul artistic (dansuri moderne & orientale, kangoo jumps, muzică) în timp ce-am povestit.

fard-ochi-color-avon-antonia

ruj-gama-color-avon-antonia

porti-avon-colors

afla-culoarea-orasului-tau

Pe la ora 21 și un pic se pregătea intrarea Antoniei pe scenă (deja în fața scenei era buluc). Fix când a început, eu a trebuit să plec, dar am aflat de la două cititoare care mi-au scris pe Facebook că ”a fost fain concertul” și că ”Antonia e o frumoasă”. 🙂

Ați fost?

P.S. Pe bune că nu știu care e culoarea orașului, după ore bune petrecute la peste 40 de grade am cedat înainte să aflu dacă verdele a cîștigat sau nu… 🙂

În orice caz, felicitările mele fetelor care au stat acolo atâta timp, în căldura infernală de ele. Asta înseamnă muncă făcută cu drag!

Comments

Oana • August 9, 2013


Previous Post

Next Post

Leave a Reply