Oana Kovacs

A trecut și PRbeta, m-am trezit târziu iară…

Ca de obicei, m-am trezit la spartul târgului. Ieri s-a scris pe bloguri de PRbeta, eu am dormit în papuci, simțeam pițiponcenia din mine prea luminoasă ca să trec așa ușor peste subiect. Dar în fine, fost-am la PRbeta, servit-am comunicare pe pâine, nu mă-ntind să vă povestesc și eu ce-au zis alții mai pe larg deja, așa că eu am numai niște laude și niște plângeri.

Conferința: mi-a plăcut tare mult Cătălin Ștefănescu. Fără vreun discurs pompos, omul a reușit să transmită din câteva fraze niște idei clare, fără să plictisească sau să bată câmpii, fiind spot on cu ceea ce a avut de spus. Nu s-a lungit, a fost concis și la subiect.

Nu mi-a plăcut deloc, dar absolut deloc Sorina Dăescu-Topceanu. N-am nimic cu fata, o fi ea profesionistă și mega-tare pe jobul ei, dar ca speaker, pe mine m-a pierdut printr-un discurs nelegat, idei fără cap și coadă, prezentare alandala. În fine, I’ll stop bitching about it dar vă zic sincer că nu m-a prins deloc.

Workshop-uri: cel de managementul reputației online al Monicăi Jitariuc a fost foarte util pentru mine, iar exercițiul super mega ultra rapid de final a fost foarte mișto. Monica a fost fermecătoare, ca de obicei, a vorbit repede (ceea ce eu foarte apreciez!), a dat informații multe și interesante. Ceea ce nu mi-a plăcut, și cu asta acopăr workshop-urile, a fost că, în timpul unui joc de prezentare, una din fete a zis că n-are job și speră la ceva în domeniu, niște șanse aduse de prezența ei acolo. Ei bine, eu am vrut să o ajut cu informații despre două opțiuni de job pe fată, doar că ea a dispărut… păi dacă nu faci networking când arunci așa o pastilă, atunci când? Am lăsat inclusiv un mesaj pe Facebook la albumul cu fotografii PRbeta, însă nimic. Am rămas cu bunele mele intenții. (BTW, dacă totuși întâmplător citești, treci peste atitudinea mea passive-aggresive și scrie-mi, promit să nu mușc.)

Și la Ștefan Szakal la work-shop a fost super fain, nu datorită citatelor (cine a fost știe despre ce vorbesc :D), ci datorită discuțiilor foarte interesante, utile și informative care s-au iscat.

conferinta-prbeta-2015-workshop-szakal

sursă foto

Și-am să mă opresc aici, asta am avut eu de zis. Ne vedem la anul! 🙂

Comments

Oana • May 19, 2015


Previous Post

Next Post

Leave a Reply