Oana Kovacs

11

A fost Bon Jovi

Și așa mi-am primit eu cadoul de ziua mea…
Dar important este că a fost absolut fabulos!!!
După o noapte nedormită (ca să facem cd-uri de ascultat pe drum…) am plecat vineri dimineață spre prietenii noștri din Pitești unde urma să ne petrecem noaptea. Cum eu îs norocoasă de fel, am câștigat pentru o prietenă un bilet în plus de la Denisa, dar cum și prietena mea este norocoasă, a mai primit un bilet cadou, înainte să apuc să o anunț eu de cel de la mine. Așa că ne-am tot gândit ce să facem cu el, numărul Denisei nu îl aveam ca să o anunț să îl dea altcuiva, așa că abia când eram hăt departe de Timișoara ne-a picat fisa să i-l dăm la vară-mea pe care am sunat-o să o chem ”la o plimbare” :)))). Așa că noi ne-am continuat drumul, urmând să o luăm a doua zi din București.
Cu ocazia concertului Bon Jovi am apucat să văd și eu Pitești-ul și Curtea de Argeș (n-am găsit-o pe Ana și nici Manole nu era…) și duminică spre prânz ne-am grăbit spre București unde am găsit-o relativ rapid pe vară-mea, mai greu a fost cu gps-ul care trebuia să ne ducă la Afi să ne vedem cu Denisa pentru bilet. După multe învârteli prin oraș și multe înjurături la adresa doamnei GPS am ajuns într-un final la Afi să o văd live pe Tomata (trebuia în București, dacă n-am făcut-o în Timișoara :D), să o salut pe Ana, Ciupercuța și pe Dorin, cu care îmi pare rău că nu am putut să stau la un suc, pentru că noi eram lihniți și trebuia apoi să fugim să găsim loc de lăsat mașina și să ne îndreptăm spre piața Constituției.
Locația conccertului – imensă! Singura chestie care m-a dezamăgit a fost că am constatat că s-a ”inventat” Diamond Circle, care nu era când noi am luat biletele și eu eram convinsă că noi, cei cu Golden vom fi fix lângă scenă :)). Nu-i bai, ne-am descurcat și așa, mai greu au trecut cele două ore de așteptare în care efectiv ne-am topit și am băut litri de apă și Cola. Când în sfârșit au apărut cei de la Bon Jovi, a meritat totul! Nu știu cum s-au simțit alții, dar eu aștept concertul ăsta de ani întregi și eram mega nerăbdătoare și am stat cu gura până  la urechi tot concertul. Au făcut show oamenii ăștia! 3 ore au cântat încontinuu, melodii vechi, dar și noi, absolut fabulos! Ar fi drăguț dacă aș putea să descriu și eu mai fain și mai detaliat cum a fost, dar încă-s blown away și nu-mi revin :D. În orice caz, a meritat fiecare minuțel de așteptare :).
Calitatea pozelor lasă de dorit că mi-a fost cam greu să stau pe vîrfuri :)).
După concert ne-a luat ceva timp să ieșim din București, am mai furat o oră de somn la Pitești și ne-am îndreptat spre casă toți 3, însoțiți chiar de un killer la un moment dat și ne-am oprit pe la toți să povestim. Ca să recuperăm apoi somnul, am lăsat mijloacele de comunicare deoparte și am revenit acum în lume.
End of story!
P.S. Mai multe poze de la concert pe facebook.
P.S.2. I love Bon Jovi! 😀

Comments

Oana • July 12, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. adizzy July 12, 2011 - 10:05 Reply

  i am so happy for you 🙂

 2. Anonymous July 12, 2011 - 15:25 Reply

  Ce bilete? aveai bilete in plus la concert? pffff dk eram in tm a mele erau :D…abia astept sa te vad sa imi pove 😡

 3. Oana July 12, 2011 - 16:07 Reply

  Adriana, tnx.
  Delia, numai unul :). Abia astept sa vii acasaaaaaaaaaaaaaa!!!

 4. ioanamiroiu July 12, 2011 - 16:52 Reply

  Aşteptam articolul ăsta. Aşa mă bucur că ai fooooost :> Mă gândeam că o să fie supermegaultrasuperb şi printre rânduri ţi se citesc entuziasmul şi fericirea!
  Eu aştept…a doua venire :))) Sau poate mai repede prin străini 😀

 5. hapi2233 July 12, 2011 - 19:06 Reply

  Mortale pozele!
  Cunosc sentimentul , si eu am fost la iubitii mei Depeche Mode…….grandios.
  Despre concentul lui Bon Jovi am vazut la TV numai elogii!

 6. Oana July 12, 2011 - 20:45 Reply

  Ioana, deși au trecut două zile încă mai cred că nu pot să zic în cuvinte. E singurul concert pe care îl aștept de ani buni, încă-s speachless.
  Happi, eu am mai fost și la Scorpions în 2007, dar ei doar îmi plăceau, pe când Bon Jovi e trupa THE ONE pentru mine. A fost incredibil.

 7. Anca July 13, 2011 - 10:39 Reply

  Ce-as fi vrut sa ajung si eu la concertul ala…

 8. Oana July 13, 2011 - 10:57 Reply

  Anca, poate data viitoare. Merita! 🙂

 9. a-z July 21, 2011 - 19:53 Reply

  de inregistrat ceva imagini cu sunet cu tot de la concert nu cumva ai inregistrat? nu de alta, nu am ajuns, nu "am avut bani de bilet (ca melodia celor de la akcent)", nici facebook numai am, asa ca de-ai putea posta si aici n-ar strica deloc sa aud de la sursa blaze of glory, always, it's my life, we weren't born to follow si cam atat! sau de nu mai postezi aici, pe mail s-ar mai putea! mersi naticipat! 🙂

 10. Oana July 21, 2011 - 23:02 Reply

  a-z, din pacate nu am inregistrat nimic :(. Cred ca pe facebookul ineptiilor poti vedea poze si neinregistrat. Nici pozele nu mi-au iesit foarte ok ca stateam pe varfuri si ma clatinam :)).

 11. Muzica pe care o ascult | Oana Kovacs

Leave a Reply