Oana Kovacs

8

5 motive să NU te tunzi singură

5-motive-sa-nu-te-tunzi-singura

sursă foto

Am văzut că foarte multă lume e interesată de cum m-am tuns eu acasă, singură și-n liniștea băii mele. Așa că m-am gândit să revin cu niște explicații. Mai ales după ce-am primit și niște mesaje drăguțe cum că-s o… așa și pe dincolo, și de aia am făcut asta.

În primul rând eu știam ce-mi doresc și eram după o tunsoare făcută ca și cu ochii închiși de o stilistă care are prețuri piperate bine. În al doilea rând, am mers la risc pentru că aveam de unde să tai. Da, pentru că părul meu era luuuuuuung. Și încă este, na! 🙂 În al treilea rând, eu am mai făcut-o și am avut și reușite și failuri. Totuși, consider că asta cu tunsul pe cont propriu nu e pentru oricine. De exemplu, nu aș sfătui nici o fată să facă asta singură dacă:

1. Are două mâini stângi – dacă nu aveți pic de talent și îndemânare și nici nu sunteți sigure cum se ține foarfeca în mână, just drop it.

2. Nu are o foarfecă bună – riscați să vă faceți părul kaput – adică să urmeze după tuns un altul din cauza vârfurilor roase, tocite, despicate.

3. Nu știe ce vrea – dacă vă prinde focul creației brusc, nu puneți automat mâna pe foarfecă.

4. Nu a studiat câteva metode – și dacă știți ce vreți, trebuie să știți cum să obțineți acel rezultat.

5. Nu are resurse pentru a repara o posibilă eroare – resurse, adică fie bani, fie păr.

Fetelor, vă puteți tunde singure liniștite, dar mare grijă, că nu crește instant la loc ceea ce tăiați voi și dacă o dați în bară, nu se poate repara foarte ușor.

Comments

Oana • May 29, 2013


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Radu Dragan May 29, 2013 - 11:54 Reply

  Băieții nu au aceasta problema.

 2. CristinaTM May 29, 2013 - 12:00 Reply

  Ah, asta-mi amintește de-o întâmplare de acum vreo 10 ani, când în prostia mea am vrut să-mi fac singură breton filat. Am rămas cu un ciuf de păr în vârful capului, rărit și ăla din cauza metodei proaste pe care am folosit-o. Și toate astea cu vreo două luni înainte de finalul clasei a 12-a :))

  • Oana May 29, 2013 - 12:27 Reply

   Eu mi-am facut breton de cateva ori singura. Cand l-am facut intr-o parte a fost ok, cel drept… epic fail. :))

 3. Madi Mihalcea May 30, 2013 - 07:57 Reply

  Cred că am mai putea pune și o a 6-a regulă: să nu-și dorească ceva foarte complicat.
  Și eu mă tund singură. Mi-am cumpărat o foarfecă de tuns și una de filat și de 2 ani mă tund singură. Mi-am format și tehnica mea, astfel nu-mi ia mai mult de 15 minute și rezultatele mereu mă mulțumesc.
  Totuși, nu mă bag la alte persoane… 😛

  • Oana June 2, 2013 - 22:55 Reply

   Chiar, ai dreptate.
   Merci de atentionare.

 4. Kadia June 4, 2013 - 19:52 Reply

  Imi place enorm ultimul punct, insa as adauga sa mai lasi ceva par ca sa poata fi indreptat, altfel o masina de tuns este mai ieftina, pe termen lung 😀

  • Oana June 4, 2013 - 21:51 Reply

   Dacă se ajunge la mașina de tuns, e tragic. :))
   Eu cu aia tund bărbații din familie.

Leave a Reply