Oana Kovacs

10

4 ani de blogosferă timișoreană

Alatăieri au fost 4 ani de blogosferă timișoreană, motiv numa’ bun de reuniune la un nou bloggmeet, al doilea pentru mine, al 42-lea pentru alții. 
A fost… SUPER! Ideea Corinei cu Secret Santa s-a dovedit un succes, până la ora la care chiar am deschis cadourile, am tot stat cu ochii pe ele plini de tensiune încercând să ghicim cine, ce și cui a luat :D. Eu m-am lăudat de ieri cu ce am primit, dar toate cadourile au fost absolut minunate și thoughtful (sorry, fix ăsta e termenul și nu-mi vine nicicum un echivalent în minte).
Mi-a plăcut foarte mult că am cunoscut oameni noi și foarte faini și că am primit feedback legat de ce scriu din minim 4 surse, deci happy me șiiiiiiiiiii urmează schimbări pe aici…! 😉
Am avut tort – care a fost chiar foarte bun, și pentru mine care am interzis la așa ceva din cauza gastritei care mă parazitează.M-a uimit surpriza, habar nu aveam că în Bugar’d se și dansează, așa că până după ora 3 am ținut-o într-un chef încontinuu care s-a mutat la Al-kimia ca apoi în scurt timp să se mute acasă (pentru mine – somn de voie după ora 4).
Am impresia că aveam de scris 1000 de chestii și acuma am rămas fără inspirație. Am hotărât să nu dau linkuri de data asta, din cauza uitucioșeniei mele, nu aș vrea să las pe cineva afară, așa că mai bine atașez zelista.
Creditul foto pentru poza cu tortul merge la Tomata, pentru poza cu zelist… aștept să îl revendice cineva Richie.
Și să nu uit, felicitări lui Ovi, Corinei, Cristinei și lui Richie pentru organizare.

Comments

Oana • December 19, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Alex December 19, 2011 - 06:01 Reply

  Foto cu poza zelist – made by Richie.
  Cadou from? Nu ai scris că eu ți l-am dat. Și nici în articolul precedent 🙁

 2. Miştotică December 19, 2011 - 13:05 Reply

  N-am să pot să înţeleg vreodată cum naiba poate lumea să petreacă pe 17 decembrie în Timişoara. Mai ales că e zi oficială de doliu!
  Dar nah, fiecare cu orizonturile sale.
  Fără gram de ironie, din toată gaşca aia, a fost cineva la cimitirul eroilor cu o coroană sau să aprindă măcar o lumânare? Că am văzut câteva persoane participante care atacau premierul pe tema asta şi aş vrea să stabilesc gradul de ipocrizie al unora.

 3. adizzy December 19, 2011 - 17:48 Reply

  @Mistosica well din cate stiu eu azi s-a mers aprox organizat la cimitir, in centru cu lumanari si toate cele. Doar ca asa se nimereste aniversarea de tm99blog sa fie aproape de zilele revolutiei nu inseamna ca lumea e insensibila sau ca nu a pierdut pe cineva drag la revolutie(inclusiv eu)si ca nu se gandeste la asta

 4. Anonymous December 19, 2011 - 17:49 Reply

  a fost fain sambata, chiar reusita partea cu Secret Santa

 5. Oana December 19, 2011 - 19:31 Reply

  Alex, merci, am corectat. Ha ha :)))).
  Mistotica, uite ca eu am petrecut fara nicio jena. Respect ceea ce s-a intamplat, dar nu stiu in ce fel ar fi ajutat faptul ca eu stau acasa sambata, chiar nu stiu. Cat despre persoana care au vb despre asta, sincer eu n-am citit nimic legat de evenimentul asta in blogosfera, pe unde m-am plimbat zilele astea. Dar eu am un articol programat sa apara dimineata despre o persoana care a fost ranita si a supravietuit, deci am avut "din interior" cam ce s-a intamplat. Si uite ca nu s-a simtit jignita de faptul ca sambata am petrecut… Fiecare cu orizonturile lui, bine zici.
  Anonim, a fost super :).

 6. Ana Q. December 19, 2011 - 19:42 Reply

  Ce dragut e tortul…voi chiar sunteti o comunitate unita si frumoasa.
  felicitari 🙂

 7. Oana December 20, 2011 - 00:08 Reply

  Multumimi, Ana!

 8. Pato Basil December 22, 2011 - 21:38 Reply

  La multi ani, cate vechime!

 9. cartonic December 22, 2011 - 22:32 Reply

  Si tu ai gastrita?
  Gii, rock on!

 10. Oana December 22, 2011 - 23:30 Reply

  Pato, multumim!
  Cartonic, am, am! 😀

Leave a Reply