Oana Kovacs

1

2%. Doi la suta.

M-am apucat de cersit, daca tot m-am pisicit pe aici ca baietii de pe centru castiga bine.
Nu, am glumit, incerc sa imi desfasor activitatile in sfera legalitatii, nu-mi sta bine in dungi alb cu negru.
Azi vreau sa va zic despre “Maica Domnului” (nici n-am devenit brusc religioasa, don’t worry), o casa de copii din Cluj Napoca, judetul Cluj unde copii stau intr-o casa frumoasa si ingrijita, plina de jucarii si de dragoste si atentie de la fetele si doamnele care lucreaza acolo. Casa este sustinuta financiar prin eforturile maicutelor din congregatia “Maica Domnului” care se ocupa de gasirea de sponsorizari sau chiar de copii, in casa (gatesc, se joaca cu ei, in duc la gradi etc).
La “Maica Domnului” pot sta maxim 12 copii de pana la 7 ani si nu va inchipuiti casa de copii ca aia din spotul “Casa de copii nu e acasa”. Nuuuuuuu, e un loc frumos, plin de dragoste, unde doamnele sunt foarte dedicate educatiei si ingrijirii copiilor in cele mai bune conditii.
Asta nu inseamna ca banii cresc in pomi la ei, chiar daca au o curte frumoasa :). De asta, eu impreuna cu colegii de servici si diversi prieteni (adica oamenii pe care i-am convins :D) directionam de cativa ani faimosii 2% catre “Maica Domnului” siiiiiiii drept rasplata primesc de fiecare Craciun si Pasti cate o felicitare cu o fotografie cu cei mai frumosi copii din Cluj si asta ma umple de bucurie.
Nu am scris postarea asta pentru ca m-a rugat cineva ci pentru ca eu personal cunosc unul din copiii de acolo si imi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii in locul pe care il numeste acasa. Si pentru ca am fost acolo si nu vorbesc prostii, este una din problemele pe care eu le iau foarte in serios.
Aici se gasesc informatii generale despre cei 2%, aici gasiti informatii despre “Maica Domnului”, iar ca persoana de contact la numarul de pe site, in caz ca solicitati informatii, cereti cu Ioana Bot, ea poate da detalii despre cei 2% sau despre alte posibilitati de a ajuta.
Si dau copy paste din ultimul mail al Ioanei:Salut Oana,
iată datele pentru formularul de 2%:

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: CASA DE COPII MAICA DOMNULUI
Codul de identificare fiscală a entităţii nonprofit/unităţii de cult: 4835276
Cont bancar(IBAN) a entităţii nonprofit/unităţii de cult: RO42BTRL01301205970240XX
Mulţumim şi spor în toate!
Ioana

Daca cineva din Timisoara doreste sa doneze, dar nu vrea sa stea la cozi pe la Finante, sa ma traga de maneca, eu mai mult ca sigur voi merge cu mai multe formulare (scrieti-mi la oana_1228[at]yahoo.com si raspund cu placere).
  

Comments

Oana • April 28, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Cum stați cu donația celor 2%? | Oana Kovacs

Leave a Reply