Oana Kovacs

10

11even

 sursă foto

Cred că mulți din cei pasionați de comunicare știu că în toamnă a mai fost în Timișoara un eveniment 11even și eu mi-am plâns de milă că l-am ratat. Well, s-a organizat din nou, chiar de fetele noastre din Timișoara și de data asta, I am sooooooooooooooooooooooooo going de nu vă imaginați! 🙂

Puteți să luați 11even drept un training ieftin de leadership, dacă vă asta vă doriți. Sau drept o ocazie de a cunoaște oameni faini, de a auzi povești de success și chiar de a sta de vorbă cu ei, pentru a-i descoase (dar shhh, nu știți de la mine asta!).

Ideea-i că și secretul succesului poate fi furat, dar nu mă arătați cu degetul pe mine dacă aveți de gând să menționați cuvântul furt.

Ediția 2012 primăvară-vară a 11even vine cu o noutate, Alina ca moderatoare și multe surprize chiar și după ce speakerii vor termina de zis ceea ce au de zis. Nu mă apuc să vi-i prezint eu pe toți pentru că puteți citi despre ei și singuri, dar vă zic că-s super nerăbdătoare să-l aud pe Călin Iepure vorbind în public despre… arta de a vorbi în public (pentru că trebuie să mă pun la punct cu asta și o să vă povestesc cum m-am făcut de râs odată pentru că nu eram pregătită de așa ceva) și pe Alina Burgoci despre Nepal, un loc despre care eu nu știu aproape nimic (în afară de faptul că există :D).

Acum, voi știți dacă sunteți dispuși să dați 50 de lei pe bilet sau 100, dar măcar pe ”ăl mic” merită să-l luați (ușor de tot, online). Dacă vă gândiți că faceți chestii mai bune cu 50 de lei, trebuie să vă cam dezamăgesc și să vă zic cam ce puteți să faceți cu fabuloasa sumă: să vă luați două bilete la film și-un suc (cam așa am aruncat eu 50 de lei pentru The 5 Year Engagement, o prostie…) sau să vă luați 4 pachete de țigări. Nu o să rămâneți cu mare lucru din astea două activități, în schimb la 11even puteți să cunoașteți oameni care vă vor schimba viața (și să socializați cu mine, că și eu îs simpatică).

Și pentru că-s drăguță și voi mă citiți pentru că eu îs drăguță și pentru că sunteți niște drăguți, vă zic un secret. Dacă vă luați biletul ăla cu 50 de lei în loc de țigări (:P) și menționați la intrare că veniți din partea mea o să aveți parte de o surpriză. Încă ceva, dacă sunteți studenți, luați carnetele la voi! Nu se dau note, da’ o să vă ajute altfel :).

Și gata cu datu’ din casă. Sper să ne vedem acolo! (Peste fix o săptămână!)

Comments

Oana • May 22, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Cartonic May 22, 2012 - 12:14 Reply

  In mod normal as fi ales tigarile …dar u fumez. Si nici nu sunt din timisoara :))

 2. Cartonic May 22, 2012 - 12:15 Reply

  “Timisoara” epic fail

  • Oana May 22, 2012 - 13:12 Reply

   De ce zici ca e epic fail? Evenimentul nici macar nu a avut loc inca asa ca sincer nu inteleg cum poti spune asa ceva.

   • Cartonic May 22, 2012 - 22:57 Reply

    Nu stiu, sa nu ma intelegi gresit dar cred ca trebuie sa pui si un plugin pentru desene. Epic fail era ca am scris timisoara cu litera mica, de aia l-am si pus inca o data in comment.

    Offtopic: daca comentariul de mai jos e pentru mine, nu Banatul nu e fruncea cum nu e nici o alta regiune. Daca vreau sa gasesc un tigan, un betiv, un manelist sau un drogat pot sa il gasesc oriunde.

    • Oana May 23, 2012 - 09:09 Reply

     Ah, mea culpa atunci :).

 3. Delia May 22, 2012 - 17:21 Reply

  Invidia e mare 😀
  Orice ar fi..banatul e fruncea !

 4. adizzy May 22, 2012 - 21:54 Reply

  astept relatarea de la locul faptei 🙂

  • Oana May 22, 2012 - 22:17 Reply

   O sa vina, iti dai seama :).

 5. Cum a fost la 11even Timișoara 2012 | Oana Kovacs

Leave a Reply